Jonny Lieberman ironizează Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe și de X6 M (video)

,
1.71K 0

Să aliniezi la start noul și senzaționalul Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe și marele rival BMW X6 M nu mai este o noutate. Dar un clip ironic hilar este, mai ales când tipul care a fost cu ideea este nimeni altul decât Jonny Lieberman de la MotorTrend.

Ați putea spune că Lieberman nu este chiar cel mai amuzant dintre jurnaliștii auto. Nu vă faceți griji, de data aceasta s-a întrecut pe sine, aruncînd în joc, probabil, tot talentul de comediant pe care și-a dorit să-l aibă și realizînd una dintre cele mai distractive comparații din ultima perioadă.

Iar cea mai mare parte din timp, glumele sale chiar au corespondent în viața reală. Începînd cu încercarea eșuată de a parca în timp ce se afla la volanul GLE-ului Coupe, care este însuși inamicul vizibilității în partea din spate, și până la litera “U” pusă cu ironie înaintea plăcuței cu GLE, în scopuri comice evidente.

Dar bineînțeles, există și un aspect serios în cadrul acestui test și acela este verdictul sincer al lui Lieberman. X6 este văzut, pur și simplu, ca fiind mașina care se conduce mai bine, în ciuda minusului de putere (575 CP versus 585 CP pentru GLE 63 S Coupe). Ce este și mai surprinzător este faptul că GLE a ratat încercarea de a-și surclasa rivalul X6, chiar și în privința punctelor sale forte, pierzînd liniuța organizată de MotorTrend.

Capriciul principal al Mercedes-ului este ușor de speculat, totul reducîndu-se la masivitatea sa, greutatea acestuia depășind-o pe cea a BMW-ului X6 cu 100 de kilograme. Figura lui Jonny spune tot.

https://www.youtube.com/watch?v=vpV3xYGqh9k

Comentati?

Your email address will not be published.