Merge acolo unde niciun break n-a mai ajuns vreodată – Primul clip cu Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

,
1.39K 0

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain a venit pe lume de numai câteva ore. Break-ul convențional transformat în vehicul de off-road rezistă condițiilor dure ale drumurilor denivelate, de la trasee neasfaltate până la cățărări pe stânci sau serpentine acoperite de zăpadă până la cabana montană la care familia își dorește să ajungă de Sărbători. 

O gardă la sol mai mare, jante mari și tracțiunea integral 4MATIC, toate oferite standard, acordă noului E-Class All-Terrain forța de a rula pe rute pe care alte vehicule renunță.

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

Design-ul său uluitor, cu arcade puternice ale roților și o grilă a radiatorului tipică SUV-urilor de la Mercedes îl lipesc pe noul E de dru, chiar dacă mașina a primit o gardă la sol cu 35 mm mai mare. Protecțiile din plastic previn accidentele nedorite în parcări sau pe drumuri pline de pietre.

Barele proeminente cu un design nou, în mare parte construite din plastic, alături de protecția subcadrului îi asigură o înfățișare agresivă mașinii de off-road.

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain (4)

Practic neschimbat la interior, E-Class All Terrain transferă confortul limuzinei și al break-ului, ducându-le la un alt nivel pe suprafețe grele. Modificările subtile operate asupra habitaclului include finisaje din aluminiu și fibră de carbon, pedale din inox și covorașe cu logo-ul All Terrain.

Mașina dezvăluită azi-noapte își va sărbători debutul la Salonul Auto de la Paris. Lansarea pe piață va avea loc în primăvara anului viitor.

 

Comentati?

Your email address will not be published.