Poate noul Audi S5 să învingă un Mercedes-AMG C 43 în linie dreaptă?

,
1.1K 0

Poate noul Audi S5 să învingă un Mercedes-AMG C 43 în linie dreaptă? Aceasta este probabil întrebarea pe care mulți fani AMG și-au pus-o. Răspunsul este chiar aici.

Un sfert de milă. Abia reprezintă o aruncătură de băț pentru noi, europenii, dar, cu siguranță, e o chestie importantă în Statele Unite. Acesta este motivul pentru care testul AutoExpress aliniază la start noul Audi S5 Coupe alături de Chevy Camaro SS și de preferatul nostru Mercedes-AMG C 43 Coupe.

Da, vorbim despre 367 CP în colțul ringului în care se află Mercedes-AMG C 43, 354 CP pentru Audi S5 și 455 CP la Camaro. Puterea nu înseamnă nimic fără control, spune o replica celebră. Nimic nu este mai adevărat în acest război, pentru că motorul V8 de 6,2 litri al Chevrolet-ului îl constrânge pe Camaro să câștige în fața bolizilor propulsați de motoare V6 mai ușoare și mai agile.

Poate C 43 să scoată maximum din tracțiunea sa integrală 4MATIC cu distribuție a cuplului 31/69% și suspensia sport AMG RIDE CONTROL cu amortizare variabilă în trei faze? Sprintul de pe loc până la 100 km/h durează doar 4,7 secunde în drumul mașinii spre viteza maximă limitată electronic la 250 km/h. CITIȚI AICI MAI MULTE DESPRE C 43.

Care dintre aceste coupe-uri este mai puternic pe distanța de un sfert de milă? VEDEȚI CU OCHII VOȘTRI ÎN CLIPUL DE MAI JOS.

Comentati?

Your email address will not be published.