Ne vedem la Paris – Mercedes-Benz E-Class All-Terrain în primul clip promoțional

,
1.2K 0

Avem rendez-vous la Paris și oh, la la, ce bine arată partnera! Mercedes-Benz E-Class All-Terrain își dezvăluie silueta alungită și elegantă, dar și robustă, în primul dintre cele zece clipuri pe care compania intenționează să le lanseze până la salonul auto din capitala Franței.

Debutul lui Mercedes E-Class cu ambiții de off-road a fost confirmat deja pentru Paris, salonul auto care începe în mai puțin de zece zile. Contrar strategiei de promovare cu care ne-au obișnuit cei de la Mercedes-Benz, clipul de 20 de secunde arată destul de mult, poate pentru a se alinia atmosferei îndrăznețe din capital franceză.

Așadar clipul dezvăluie partea frontală, marcată de prezența celor două bare cromate de mari dimensiuni, care sprijină emblema cu stea în trei colțuri amplasată central. Dacă această înfățișare vi se pare cunoscută, ei bine, aveți dreptate. Ați văzut-o și la SUV-ul GLC.

Garda la sol mai mare și detaliile din partea din spate poziționează E-Class All-Terrain la ani lumină de modelele limuzină și break. Alături de aripile îmbrăcate în plastic și protecția subcadrului, acestea fac din E-Class All-Terrain ceea ce este: un vehicul pregătit pentru orice suprafață.

Sistemul Dynamic Select oferă acum și opțiunea de rulare All-Terrain. Sistemul de tracțiune integrală 4Matic și suspensia pneumatică AIRMATIC vor fi dotări standard la Mercedes-ul cu veleități de off-road.

Comentati?

Your email address will not be published.