Noul Mercedes E-Class Cabrio. Ți-ar plăcea?

,
1.21K 0

Noul Mercedes E-Class Cabrio își vede secretele dezvăluite înaintea premierei din 2017. Cele mai recente simulări digitale arată design-ul mașinii construite de Mercedes pentru a rivaliza cu Seria 6 de la BMW.

Platforma modulară de la Mercedes, pe care sunt construite deja C-Class și S-Class, vas ta și la baza noului E-Class Cabrio. Noua decapotabilă cu patru locuri va folosi în mare parte materiale ușoare cum este aluminiul, pentru a deveni mai ușoară, mai rigidă și mai eficientă.

Lăsând deoparte camuflajul masiv, prototipul suprins de fotografii noștri spion arată asemănările clare de design cu modelul mai mare S-Class Cabrio, dar și cu recent dezvăluitul C-Class Cabrio. Acoperișul descendent coboară către spate, ale cărui linii au fost ascunse sub ceea ce pare a fi un portbagaj fals – nu foarte diferit de cel folosit de rivalul Seria 6 de la BMW.

Gama de motorizare este așteptată să o imite, de asemenea, pe cea oferită odată cu limuzina E-Class, ceea ce înseamnă că Mercedes E-Class Cabrio 2017 va primi noile unități modulare cu șase cilindri, construite din mai mulți cilindri identici de 0,5 litri.

În momentul lansării, E-Class Coupe a fi oferit în patru variante: E 220 d, E 200, E 300 și E 400 4Matic. Dacă singura versiune diesel este propulsată de noul motor diesel de 2,0 litri cu 191 CP, toate celelalte modele E-Class vin cu motoare pe benzină. Cel mai mic motor pe benzină este unitatea turbo de 2.0 litri cu 184 PS (E 200), urmată de cel mai puternic motor turbo de 2.0 litri cu 245 PS (E 300). În partea superioară a gamei inițiale E-Class Coupe se va regăsi motorul V6 de 3.0 litri (E 400 4Matic), care va dezvolta 333 PS.

Încă neconfirmată este unitatea turbo de 3 litri, cu șase cilindri în linie (cod M256), care va dezvolta 450 PS sub capota modelului Mercedes-AMG E 50 4Matic, plus noua familie diesel de 3 litri cu 313 PS. La vârful gamei, AMG 63 va oferi 612 P, grație motorului AMG V8 biturbo de 4.0 litri. Noua transmisie automată cu nouă trepte va fi oferită standard.

Mercedes E-Class Cabrio

Sursa: theophiluschin.com

Comentati?

Your email address will not be published.