Premiul ‘Cea mai bună limuzină business’ merge la… Mercedes-Benz E-Class

,
1.77K 0

Abia a ajuns în showroom-urile din întreaga lume și deja își numără premiile! Mercedes-Benz E-Class 2017 a fost desemnată ‘Cea mai bună limuzină business’ la Premiile Auto Telegraph 2016, o ceremonie care premiază cele mai tari modele noi care sunt la vânzare la ora actuală.

Noul E-Class a învins o concurență acerbă! Au fost sute de mașini întoarse pe toate părțile de către experții de la The Telegraph. “Noul E-Class este un veritabil tur de forță, are unul dintre cele mai bună interioare dintre toate mașinile, indiferent de preț, iar costurile de întreținere pentru noul motor de 2,0 litri de la Mercedes-Benz nu sunt prea ridicate. E-Class oferă și un confort ieșit din comun la drum lung”, spune reprezentantul echipei care a testat toate mașinile.

“Suntem încântați că E-Class impresionează în continuare și că a fost recunoscută drept Cea mai bună Limuzină Business de către Telegraph.  Este deja cea de-a zecea generație E-Class și reprezintă un pas înainte în ceea ce privește eficiența, stilul și tehnologia, acestea ridicîndu-se la nivelul pretențiilor fiecărui om de afaceri”, a declarat Rob East, șeful diviziei de Flote.

Limuzinei Mercedes-Benz E-Class i s-au alăturat de curând versiunea break, dar și modelul orientat spre performanță, Mercedes-AMG E 43 4Matic, cu 401 CP.

Comentati?

Your email address will not be published.