Interiorul noului E-Class 2017 cu ceasuri digitale, dezvăluit

,
1.49K 0

Cu mai puțin de două luni până la premieră, E-Class 2017 continuă să-și trădeze secretele. Avem acum prima imagine a interiorului și a cadranelor complet digitale ale viitoarei limuzine de la Mercedes.

Vânătorul de mașini Walko lovește din nou, reușind să filmeze interiorul pentru prima oară. Imaginile arată că dispunerea sa va folosi Clasa S ca inspirație, inclusiv în privința ecranului LCD cu afișaj dual, a prizelor de aer rotunde cu finisaje cromate și a sistemului COMMAND cu control rotativ cu tehnologie touch, care conține o nouă configurație a meniului și funcții de realitate amplificată.

Cadranele digitale sunt arătate pentru prima oară, toate celelalte fotografii și imagini spion dezvăluind până acum, doar combinații între un display central mare și ceasuri analog.

Din punct de vedere tehnic, noul E-Class 2017 va moșteni platforma modulară MRA de la C-Class W205. Ampatamentul va fi însă, mărit, pentru a a sigura un spațiu interior superior. Gama de motorizare va fi în totalitate nouă pentru E-Class, aducînd o familie nouă de motoare diesel (OM654) și pe benzină, dezvoltate pe principiul modular ca unități de trei, patru și șase cilindri construiți din mai mulți cilindri identici de 0,6 litri.

Conform celor mai recente zvonuri, Mercedes intenționează să revină la originile sale L6, dezvoltînd un nou motor twin-turbo de 2,9 litri cu 6 cilindri în linie. Și asta nu e tot, pentru că noua platformă MRA poate primi și o versiune plug-in hybrid, încă din start.

În ceea ce privește design-ul, noul E-Class 2017 imită liniile trasate de frații mai mari, C-Class și S-Class. O diferențiere clară este însă, reprezentată de proporțiile sale mai alungite, ușor mai sportive.

Surrsă: Walko on youtube

Comentati?

Your email address will not be published.