Mercedes-Benz SLR McLaren – mașina clasică de mâine poartă jante ADV1

,
2.14K 0

Deși a părăsit showroom-urile cu jumătate de deceniu în urmă, Mercedes-Benz SLR McLaren încă arată ca o mașină care tocmai s-a întors în timp dintr-un viitor îndepărtat. Acum ar trebui să discutăm despre noile jante cu care a fost încălțată, de parcă am putea să ne concentrăm asupra unui singur aspect când vine vorba de SLR-uri. Roadster-ul Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster a primit jante ADV1.

La aproape un deceniu după ce și-a făcut apariția pe șosele, mașina sport exclusivistă Mercedes-Benz SLR McLaren se află încă în topul preferințelor companiilor aftermarket. Și nici nu este de mirare, pentru că SLR-ul are un potential nelimitat de a-și reinventa imaginea, una pe care mașinile sport din zilele noastre nu fac decât să o imite. Ne refrim aici la capota alungită și la partea posterioară extreme de scurtă.

Mercedes McLaren SLR 2

Deși această mașină, care nu se mai produce încă din 2010, este suficient de atrăgătoare, cei de la ADV. 1 Wheels au luat hotărârea să-i condimenteze un pic înfățișarea. Și au găsit accesoriile perfecte: jante ADV5 TS CS cu finisaj gri mat și logo-uri negre. Deasupra acelor jante de 21×10 pe față și 22×12.5 pe spate, culoarea argintie a mașinii își duce și ea misiunea la bun sfârșit: adică atrage atenția.

La interior (putem spune asta despre o decapotabilă?), roadster-ul vine cu scaune îmbrăcate în piele roșie și cu logo-ul SLR gravat în consola centrală deosebit de simplă în comparație cu ceea ce vedem la vehiculele de astăzi.

Mercedes McLaren SLR 4

Versiunea roadster a Mercedes-ului SLR și-a făcut debutul în septembrie 2007. Este propulsată de un motor AMG V8 supraalimentat, la fel ca și versiunile coupe, care dezvoltă 617 HP. Are nevoie de 3,1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h și atinge o viteză maximă de 334 km/h.

 

Sursă: ADV.1 Wheels.

Comentati?

Your email address will not be published.