Cele mai mici mașini în cel mai mare eveniment: Smart Times 2015

,
1.92K 1

Cele mai mici mașini au pus la cale cel mai mare eveniment organizat vreodată de comunitatea smart. Proprietari de smart din lumea întreagă și-au dat întâlnire la Budapesta. CEO-ul smart, Dr. Annette Winkler, a fost cea care a deschis ceremonia din capitala Ungariei.

Evenimentul Smart Times 2015 a avut loc chiar în inima Budapestei, în uriașa Piață a Eroilor, celebră pentru mulțimea de statui care înfățișează lideri din istoria statului. Foarte mulți fani au venit la volanul smart-ului lor fortwo, forfour, Roadster sau Crossblade variant, dar cei care au venit de peste mări și țări au închiriat un smart la aeroport sau în piața în care s-a desfășurat evenimentul.

smart times 2015 in Budapesta

Dr. Winkler nu a fost acolo doar pentru a da startul ceremoniei, dar și pentru le prezenta fanilor cea mai recentă creație smart: smart fortwo Cabriolet, care urmează să-și facă debutull mondial la Salonul Auto de la Frankfurt, spre sfârșitul lunii septembrie. Vehiculul a fost expus pe scena de la Budapesta doar preț de 20 de minute.

smart times 2015 in Budapesta

Fanii smart au mai avut un motiv de bucurie la Budapesta: organizatorii au prezentat smart fortwo electric drive, cu o autonomie de aproximativ 120 de kilometri, dovedită și pe parcursul drumului de la Hamburg, acolo unde va avea loc întâlnirea comunității smart anul viitor, la Budapesta, pe o distanță de aproximativ 930 de kilometri.

Un smart a atras cu siguranță atenția tuturor celor prezenți: vorbim despre o versiune alungită a unui smart fortwo, transformat acum într-un… smart formany! Vehicule realizate la comandă sosite din întreaga lume i-au luat prin surprindere pe participanți.

smart times 2015 in Budapesta

Cel mai important moment al evenimentului a fost – ca în fiecare an – parada smart, care s-a desfășurat la Hungaroring, lângă Budapesta, pe circuitul de 4 381 de kilometri lungime. Ulterior, convoiul inedit al sutelor de smart-uri a pornit pe drumurile de țară ale Ungariei.

Și un smart înmatriculat în România a participat la evenimentul din capitala maghiară. Răsfoiți galeria foto pentru a-l găsi!

Sursă foto: Blog Mercedes-Benz Passion

One Comment

Comentati?

Your email address will not be published.