Made in China! Chinezii au contruit Luxing iStar, un fel de Mercedes

,
2.11K 0

Probabil că a avut loc o eroare pe linia de asamblare, pe parcursul procesului de producție. Altfel nu ne explicăm de ce această mașină arată astfel. Grila radiatorului este la locul ei, dar de ce steaua în trei colțuri este cu susul în jos? Și ce-i cu roțile de mini-car? Ah, dar stați! Nu e un Mercedes! Este Luxing iStar, făcut în China!

Orice este posibil în China! Chiar și să construiești un Mercedes și să-i dai un alt nume. Vizitatorii care au trecut pragul salonului auto de vehicule electrice, care are loc zilele acestea la Jinan, în provincial Shandong, au rămas cu gura căscată când au văzut noul Luxing iStar electric.

Luxing iStar made in China (2)

Pare să aibă o grilă de tip diamant, asemănătoare generației precedente de supercar-uri AMG, steaua în trei colțuri pare montată acolo de cineva care a băut un pic cam mult, iar farurile seamănă cu cele de la Clasa C. Dar din profil… oare ce mai este și asta? Este mica, nu depășește 4 metri lungime și are roți pe care doar un cvadriciclu de tipul lui Renault Twizy le-ar folosi.

Acest mini-GLC are stopurile asemănătoare familiei C, iar o bandă luminoasă le unește împărțind în două hayonul.

Producătorul pretinde că acest Luxing iStar electric are o autonomie de 150 km și o viteză maximă de 45 km/h.

Luxing iStar made in China (6)

Odată ce am stabilit acest aspect, haideți să aruncăm o privire la interior. Iar avem parte de acel truc care îl face să semene cu o mașină construită la Stuttgart. Acele ventilații seamănă cu cele dintr-un Mercedes, volanul nu are niciun buton, ecranul tactil de 10 inci este amplasat extrem de jos, iar în consola central se află un buton de panică. Butonul-ciupercă întrerupe alimentarea cu energie electrică și deci oprește mașina. Surprinzător, ai la bord porturi SD și USB și o camera de marșarier.

Cât ați plăti pentru această copie făcută în China? Producătorul cere pe ea aproximativ 3.000 de euro. Dar nu garantăm cu veți ajunge prea departe!

Comentati?

Your email address will not be published.