Mercedes-Benz a susținut Campionatele Internaționale de Înot ale României

,
1.06K 0

Mercedes-Benz a susținut Campionatele Internaționale de Înot ale României. Brandul premium a fost din nou alături de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), punând la dispoziția organizatorilor suport logistic, cât și susținere emoțională în atingerea obiectivelor de calificare la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio.

Campionatele Internaţionale de Înot ale României s-au desfășurat în perioada 25-29 mai la Complexul Olimpic de Natație „Anatol Grințescu” din incinta Clubului Sportiv Dinamo București. Sportivii participanți, arbitrii și reprezentanții FRNPM s-au deplasat cu autovehicule Mercedes-Benz. Aceştia s-au bucurat de siguranţa, confortul și eleganța Clasei C, de autoturismele compacte CLA şi CLA Shooting Break, de spaţioasa Clasă V, precum şi de impunătoarele SUV-uri Mercedes-Benz GLA, GLE şi Clasa G.

Cu scopul de a încuraja echipa masculină de ștafetă 4x100m liber în lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an, Mercedes-Benz România şi FRNPM au realizat un material video, lansând ștafeta de suporter către toți românii. Camelia Potec, Andreea Esca, Vlad Petreanu, Andi Moisescu şi bloggerii Cristian China Birta şi Radu Dumitru au deschis cursa mesajelor de susținere pentru înotătorii noștri într-un material video dedicat acestora.

Andreea Esca

„Suntem bucuroşi că parteneriatul cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern ne dă încă o dată ocazia să fim alături de sportivii acestei ţări, iar ceea ce ne aduce împreună este faptul că avem aceeași destinație – locul 1. Am lansat românilor provocarea de a susține miza sportivilor de la ștafeta de 4x100m liber și sperăm ca de ambele părți – atât a suporterilor, cât și a înotătorilor, să avem ștafeta câștigătoare”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România şi Managing Director Passenger Cars.

Comentati?

Your email address will not be published.