Un Mercedes retro pentru camping – Este antiglonț!

,
1.67K 0

A merge în camping este sinonim cu a te îndepărta de lumea civilizată și a petrece timp în natură. Dar uneori, doar locurile în care este greu de ajuns asigură asemenea liniște. Și uneori, vehiculele noastre sunt puse la grea încercare pe drum. Dar dacă am avea un G-Class, totul ar deveni mai ușor.

Acesta nu este un G-Class obișnuit pe care îl vedem mai mereu în orașe sau în off-road. Ampatamentul său lung și “căsuța de melc” pe care o cară în spate o demonstrează. Acesta este un Mercedes-Benz 290GD.

G-Class camper bulletproof

Prezentat în 1979, acest 290GD avînd la bază modelul G-Class a fost vândut în exclusivitate ca un vehicul de serviciu, oferit guvernelor pentru uz military, polițienesc sau medical. Venea standard cu tracțiune integrale și cu un motor cu 5 cilindri și 95 CP, în combinație cu o transmisie manuală cu 5 trepte. Vehiculul era disponibil într-o varietate de ampatamente și configurații ale cabinei.

1979 Mercedes-Benz 290GD

1979 Mercedes-Benz 290GD

Mașina din fotografii este de vânzare, iar proprietarul se laudă cu un kilometraj foarte redus, doar 64 300 km pe bord. Vehiculul și-a petrecut mare parte din viață ca ambulanță pentru Crucea Roșie, înainte de a fi transformat într-o versiune de camping. Iar logo-ul Crucii Roșii a fost, evident, îndepărtat. Dar ca o reminescență a vieții sale pe front, acest 290GD este antiglonț!

1979 Mercedes-Benz 290GD

1979 Mercedes-Benz 290GD

Dacă ați prins drag de el și vreți să-l achiziționați, trebuie să știți că trebuie să scoateți o sumă destul de mare din cont, deși vehiculul se apropie vertiginos de onorabila vârstă de 40 de ani. Această mașină bună la toate costă 54 000 de dolari, dar de acești bani, primiți și un televizor cu ecran plat, și o bucătărie complet utilată. Vânzătorul nu menționează mobila care este ușor demodată, dar vă puteți gândi la ea ca la o veritabilă mobile retro. Mai ales că, așa cum spune proprietarul, a fost folosită extrem de puțin.

Acest Mercedes de camping din 1979 a primit și un strat în plus de izolare pentru a ține departe zgomotul la rulare, zgomotul motorului, căldura și frigul.

Deci dumneavoastră ce planuri aveți pentru următoarea vacanță?

Sursă: Hemmings.

Comentati?

Your email address will not be published.