LeBron James, MVP-ul șoselelor cu un Mercedes-Benz

LeBron James, fan Mercedes-Benz
,
1.78K 0

Superstarul din NBA LeBron James este fan Mercedes-Benz. Are un S63 AMG și un Maybach 57 S, ambele de un alb strălucitor! Iar Maybach-ul are cea mai narcisistă plăcuță de înmatriculare din câte există: KING OF OH. Oh vine de la Ohio, statul în care s-a născut, în care a crescut și în care joacă pentru Cleveland Cavaliers.

Poate fi regale cui vrea el atât timp cât joacă așa, ar spune fanii lui LeBron. Pentru el, celebritatea a venit la pachet cu o grămadă de jucării scumpe. Mașinile au făcut parte din viața lui încă din prima zi după ce și-a luat permisul. A început în forță, cu un Hummer H2, primit de la mama sa. A fost doar prima mașină dintr-o serie impresionantă, pentru că acum, VIP-ul din NBA de 2.03 metri înălțime are bani să cumpere orice automobil pe care pune ochii.

LeBron James

A conduce pe șosele este ca și cum ai fi la conducerea jocului, spune cea mai tare vedetă din baschetul american. LeBron James are un S63 AMG și un Mercedes Maybach 57 S, acesta din urmă devenit celebru și peste Ocean, datorită video-clipurilor hip hop.

A achiziționat Maybach-ul în 2008 și a plătit pentru el 400 000 de dolari. Născut, crescut și jucînd în Ohio încă de când cei de la Cavaliers l-au selecționat ca primă opțiune în draft-urile NBA din 2003, LeBron are o plăcuță de înregistrare care îi satisface egoul: KING OF OH (Regele din Ohio).

LeBron James

Versiunea AMG a Clasei S a venit a sosit în garajul său în 2010, după ce a plătit 140 000 de dolari ca să o ia acasă. Și este evident că are o slăbiciune pentru mașinile albe cu o tentă de lux nebun și putere.

LeBron James S63 AMG

Cu 19.3 milioane de dolari câștigate din baschet și încă 53 de milioane din sponsorizări în 2014, ce era să facă LeBron James cu atâția bani? Ei bine, și-a umplut garajul cu super mașini. Era un Lamborghini Aventador senzațional, îmbrăcat în autocolant de către Rich B. Caliente și de unul dintre sponsorii săi, Nike. Și pentru că are o slăbiciune și pentru tot ce înseamnă muscle car, în aleea din fața casei sale sunt aliniate un Dodge Challenger SRT, un Jeep Wrangler și un Chevrolet Camaro.

 

Deși își permite orice mașină de lux, cel mai recent parteneriat al său vine tocmai din Coreea de Sud. A semnat de curând un contract de sponsorizare cu cei de la Kia. Până acum, a donat toate mașinile Kia primite de la sponsor, inclusive modelul K 900 în valoare de 66 000 de dolari, după ce a condus-o prin cartier și a spus că îi place foarte mult.

Cariera Regelui în cifre:

  • Dublu campion în NBA, jucînd pentru Miami Heat (2012, 2013)
  • De două ori ales MVP în finala NBA (2012, 2013)
  • De patru ori ales MVP în NBA (2009, 2010, 2012, 2013)
  • De 11 ori participant la All-Star Game (2005 – 2015)
  • Dublu campion olimpic cu naționala Statelor Unite ale Americii (2008, 2012)

 

Comentati?

Your email address will not be published.