Mercedes-Benz, partener oficial al Cupei Davis în România

,
1.39K 0

Mercedes-Benz este şi în acest an partenerul oficial al Cupei Davis. Mercedes-Benz România, cu sprijinul Țiriac Auto, a oferit organizatorilor mai multe exemplare Clasa C, Clasa E, Clasa M şi Vito.

Meciul de Cupa Davis dintre echipele României și Israelului, din primul tur al Grupei 1, Zona Euro/Africană, a avut loc la Sibiu, în perioada 6-8 martie. Rezultatul meciului a fost 5-0.

Automobilele Mercedes-Benz au stat la dispoziția sportivilor și oficialităților pe toată durata meciurilor, echipa Israelului beneficiind de confortul și siguranța Noului Vito pe drumul de la București către Sibiu și retur.

„Voința de a câștiga, dorința de a reuși, motivația de a atinge potențialul maxim, acestea sunt cheile care deschid ușa excelenței, atât în tenis, cât și în industria auto. Precizie, ritm, putere: elementele fundamentale ale tenisului sunt argumentele asocierii Mercedes-Benz cu acest sport în România. Este o onoare să fim în continuare alături de reprezentanții de renume ai tenisului internaţional şi în cadrul turneului Cupa Davis”, declară Boris Billich, CEO & Preşedinte al Mercedes-Benz România.

Prima colaborare dintre Mercedes-Benz România şi Federaţia Română de Tenis a avut loc în anul 2011, în cadrul întâlnirii de Cupa Davis România – Cehia. În 2012, Mercedes-Benz România a sprijinit turneul feminin BCR Open România, iar în 2014 a fost partener la meciul de Cupa Davis România – Suedia.

Mercedes-Benz România a devenit partener oficial al Federaţiei Române de Tenis în luna martie a anului trecut, când a încheiat încă două parteneriate importante și cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi cu Fundaţia Olimpică Română.

Comentati?

Your email address will not be published.