Mercedes-Benz aduce în jur de 100 de mașini la Salonul Auto de la Frankfurt

,
1.58K 0

Aproximativ 100 de mașini Mercedes-Benz, toate în același loc. Se va întâmpla la Frankfurt, salonul auto pe care îl așteptăm de un an de zile. Mercedes-Benz C-Class Coupe, S-Class Cabriolet și smart fortwo cabrio sunt principalele atracții ale standului care vine cu ceea ce pare să fie o veritabilă colecție de vis.

 Balul se deschide luni, pe 14 septembrie, cu evenimentul rezervat presei, începînd cu ora 8:30 p.m. Din acel moment, în sala veche de peste 100 de ani, Sala Festivalului de la Frankfurt, super-brand-ul de la Stuttgart va străluci în toată splendoarea și va arăta vehiculele noi milimetru cu milimetru. Așa că rămâneți pe recepție, ca să fiți primii care aflați tot ce trebuie să știți din Germania.

 La Salonul Auto de la Frankfurt, Mercedes-Benz se dă mare cu noutățile de anul acesta și nu sunt deloc puține.

The Mercedes-Benz S-Class Cabriolet

Aceasta este mașina de la care ne așteptăm să-și eclipseze rivalii. Are doar o săptămână de viață, dar mezinul familiei familiei S-Class nu are de gând să stea și să aștepte succesiunea la tron. Cu un acoperiș textil de ultimă oră și cu o tehnologie care anulează total discomfortul rulării cu vântul în plete, Mercedes-Benz S-Class Cabriolet este considerat cel cel mai silențios și mai confortabil vehicul decapotabil. Sau cel puțin asta susțin cei de la Mercedes-Benz. Să-i credem pe cuvânt?

S-Class Cabrio 2

La Frankfurt, Mercedes-AMG S 63 4MATIC Cabriolet cu sistemul de tracțiune integrală 4Matic, va defila cu mândrie alături de versiunea standard și își va revendica, mai mult ca sigur, coroana de rege.

Mercedes-Benz C-Class Coupe

Și familia C-Class se extinde. C-Class Coupe tocmai a văzut lumina zilei și, cu liniile sale senzuale, dar extrem de atletice, se antrenează deja pentru a se lua la trântă cu rivalii cum ar fi BMW Seria 4. Iar pentru a ieși învingător, l-a adus în echipa sa pe fratele mai puternic, Mercedes-AMG C 63 Coupe. Pare o adevărată sărbătoare în familie.

mercedes-amg-c63-coupe-edition-1-6

smart fortwo cabrio

Și cea mai micuță mașinuță dintre creațiile Mercedes va fi în centrul atenției la Frankfurt. Prezentat cu numai două săptămâni în urmă, cu statura sa miniaturală, dar cu structura solidă a celulei de siguranță tridion, smart fortwo cabrio este primul cabrio “adevărat” din clasa sa. Acoperișul său textil poate fi deschis sau pliat prin simpla apăsare a unui buton. Și surpriză! Viteza nu are importanță în această operațiune.

smart fortwo cabrio 2015

Mercedes-Benz GLC

Și Mercedes-Benz GLC se va da mare cu ce are la Frankfurt. Pentru SUV-ul de clasă medie, care este urmașul GLK-ului, va fi prima oară când va avea ocazia să apară în fața publicului. Și nu are de gând să vină singur. Versiunea Plug-In Hybrid, GLC 350 e, nu va rata evenimentul pentru nimic în lume.

GLC

Și asta nu e tot. Am promis 100 de vehicule Mercedes-Benz și chiar atâtea veți vedea la Salonul Auto de la Franfurt. V-Class dotat cu pachetul AMG Line package, A-Class 2016, arătat deja la Festivalul Vitezei de la Goodwood în luna iunie, dar și o grămadă de vehicule tunate își vor face apariția la salonul german. S63 Coupe Black Edition, propulsat de Mansory până la o putere uluitoare de 1000 CP, se va afla printre ele. Sună ca și cum v-ați rătăci în paradis, nu? Paradisul mașinilor premium.

Comentati?

Your email address will not be published.