Patru noutăți Mercedes la Salonul Auto de la Frankfurt, inclusiv noul Mercedes GLC

Patru noutăți Mercedes la Salonul Auto de la Frankfurt
,
1.73K 0

La Salonul Auto de la Frankfurt, Mercedes va prezenta patru noi modele: A-Class facelift, C-Class Coupe, S-Class Cabrio și noul Mercedes GLC.

Succesorul GLK-ului va veni la Frankfurt sub noua denumire de GLC.

Bazat pe noua platformă MRA, folosită și la C-Class, noul Mercedes GLC va dispune de trenul de rulare adaptiv de la C-Class, dar și de gama de motorizare de la C-Class.

GLC va fi unul dintre cele zece modele Mercedes care vor primi, în următorii trei ani, o versiune Plug-In Hybrid, care va combina un motor turbo de 2 litri și 211 CP cu un motor electric de 60 kW.

Cu o gardă la sol mai joasă și un ampatament mai lung, noul GLC promite mai mult spațiu pentru picioare în spate și o manevrabilitate superioară. Conform celor mai recente informații, noul GLC va fi prezentat pe 17 iunie.

Puteți citi aici mai multe despre viitorul GLC.

Spy-Photo

Cea de-a doua noutate pentru Frankfurt este faceliftul pentru Clasa A. Lansat în 2012, A-Class este cel de-al doilea model al clasei compacte care va primi un facelift, după ce aceeași operațiune a fost aplicată Clasei B în toamna lui 2014.

Ca și B-Class, A-Class va primi noul sistem multimedia cu un display de 8 inci. Clasa A va folosi noua strategie de denumire a modelelor. Nu așteptăm motoare noi, dar probabil că motorul turbodiesel de 2.1 litri de la A 220 CDI va primi 7 CP în plus și va atinge 177 CP, ca în cazul modelului CLA Shooting Brake.

Puteți găsi aici mai multe detalii despre A-Class.

Spy-Shots of Cars

Cea de-a treia noutate este cea de-a șasea versiune de caroserie a familiei S-Class. După limuzinele cu ampatament scurt și lung, după versiunea coupe, după Maybach și Pullman, familia S-Class va fi completată cu S-Class Cabrio.

S-Class Cabrio va veni cu acoperiș textil și va oferi o configurație cu patru locuri de lux. Gama de motorizări va include versiunile de top de la S-Class: motorul biturbo de 4,7 litri de la S 500, dar și versiunile AMG.

Mai multe despre S-Class Cabrio puteți afla aici.

Spy-Photo

Încă o noutate este C-Class Coupe. Aceasta nu va fi o versiune mai ieftină a lui C-Class, ci un Mercedes Coupe traditional.

Bazat pe platforma MRA, C-Class Coupe va prelua interiorul de la C-Class, dar și gama de motorizare. Conform unor zvonuri, Mercedes va lansa, aproape în același timp, versiunea AMG, care are șanse mari să fie prezentă la Frankfurt. O versiune AMG Sport Line este, de asemenea, așteptată.

Aflați aici mai multe informații despre C-Class Coupe.

Mercedes-C-Class-Coupe-001

 

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.