Mercedes S-Class facelift 2018. ACESTA ESTE!

,
2.77K 0

FOTOGRAFII ÎN PREMIERĂ cu Mercedes S-Class facelift au apărut pe internet. IATĂ TOT CE ȘTIM DESPRE EL. Fotografiile spion sunt oferite de saudishift.com.

Modificările de design sunt minime și se concentrează în jurul unei grile noi, a noi bări de protecție, la care se adaugă cea mai nouă generație de faruri LED multi-beam cu fază lungă permanentă. Interiorul aduce mai multe noutăți, printre care configurația cu ecrane duale fără rame. Fără rama groasă folosită anterior, suprafața ecranelor va deveni mai mare, în timp ce sistemul Comand va fi înlocuit cu cea mai recentă versiune 5.5 și va renunța la comutatorul rotativ în favoarea unui pad tactil și a controlului prin gesturi. Noul S-Class va avea și un nou volan cu trei spițe.

Și gama de motoare a Clasei S va fi revizuită odată cu apariția modelului facelift. Nou în gama de lux este motorul turbo diesel cu șase cilindri în linie, 30 CP și un cuplu maxim de 700 Nm. Celelalte unități vor veni cu performanță superioară și cu un consum redus. Transmisia automată cu nouă trepte 9G-Tronic va fi standard în cadrul gamei. Așa cum arată fotografiile spion, S-Class facelift va fi disponibil și în versiune S 560, o aluzie la legendarul W126 de la finele anilor ’70. Modelul va înlocui versiunea S 550, fiind propulsat de noua unitate V8 twin-turbo de 4.0 litri, care nu numai că este mai puternică decât actualul motor de V8 biturbo de 4.7 litri cu 449 CP, ci va avea și un consum redus cu 12 la sută.

Și modelul plug-in hybrid S 500 e va fi modernizat. Un motor cu șase cilindri în linie va înlocui precedenta unitate cu cilindri în V. Chiar și un motor cu patru cilindri este luat în discuție. Noul motor pe combustie este este combinat cu un motor electric mai puternic și cu transmisia automată 9G-Tronic. În ceea ce privește puterea de încărcare, Daimler nu se culcă pe ureche nici la acest capitol. Modelul S-Class hibrid poate fi încărcat opțional prin inducție cu până la 3,6 kW pe oră.

2018-Mercedes-S-Class-3

Comentati?

Your email address will not be published.