Sigla Black Series revine pentru modelele Mercedes-AMG

,
1.44K 0

Sigla Black Series n-a murit, confirmă șeful Mercedes-AMG, Tobias Moers. Viitoarele modele Mercedes-AMG vor purta și acest nume, care va rămâne dedicat ediţiilor de top.

Pe de altă parte, Moers insistă că noua serie Mercedes-AMG este atât de bună, încât edițiile Black Series nu sunt necesare pentru moment.

“Păstrăm denumirea de Black Series”, a spus Moers. “Ne va fi necesară pe viitor, dar pentru moment, versiunile de bază ale acestor mașini sunt foarte bune. Sigla Black Series trebuie să descrie cea mai tare versiune, dar încă nu știu când și pentru ce model o vom folosi.”

Mercedes-AMG, noul sub-brand orientat spre performanță, este programat să se extindă în viitorul apropiat. Gama GT va primi mai multe versiuni care vor reflecta evoluția celui mai mare rival, 911 de la Porsche. Un succesor direct al SLS-ului nu este în plan, din moment ce GT-ul este considerat suficient de bun pentru a umple acest gol.

Un alt model Mercedes-AMG programat să-și facă apariția este versiunea stradală a mașinii de curse GT3, concurent direct pentru Porsche 911 GT3. Șeful AMG a refuzat să confirme o dată exactă pentru lansarea versiunii mai interesante a Mercedes-AMG GT, dar sunt șanse mari să apară în 2016.

Conform spuselor lui Moers, Daimler plănuiește să studieze cât de mult se poate extinde acest sub-brand Mercedes-AMG. Ceea ce șeful de la Mercedes-AMG continuă să nege este planificarea unui supercar complet. “AMG nu este, în prezent, în acea categorie, iar spiritul AMG înseamnă a oferi performanță și valoare”, a explicat Moers.

Comentati?

Your email address will not be published.