Summer wine: Ediții speciale de la Mercedes-AMG

,
1.58K 0

A trecut jumătate de secol de la apariția primului AMG, așa că ramura sportivă de la Mercedes consideră că este momentul potrivit pentru lansarea unor ediții speciale pentru acei clienți care își doresc ceva special. Așa au venit pe lume AMG GT C Roadster Edition 50, C 63 Cabriolet și C 63 S Cabriolet Blue Edition, C 43 4MATIC Coupé și C 43 4MATIC Cabriolet Night Edition.

“2016 a fost cel mai de succes an din istoria companiei. Vom folosi acest moment bun pentru a le oferi și mai multor clienți bucuria unui automobil Mercedes-AMG în anul nostru aniversar, 2017. În această încercare, vom fi sprijiniți de noile modele Ediție Specială, pe care le vom prezenta la Salonul Auto de la Geneva”, a explicat Tobias Moers, CEO la Mercedes-AMG GmbH.

Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50

Mai exclusivist de atât nu se poate. Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50 va fi disponibil în doar 500 de unități în întreaga lume.

Ușor de recunoscut după finisajele exterioare și vopseaua specială designo graphite grey magno sau designo cashmere white magno, Roadster-ul prezintă detalii cromate aplicate pe laterale, pe splitter-ul frontal, pe prizele de aer ale grilei Panameriana, dar și pe difuzorul de aer și pe țevile de evacuare.

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet Night Edition

Combinația contrastantă în alb și negru de la interior este însoțită de piele nappa în argintiu perlat sau negru, prezentând cusături cu model de tip diamant. Volanul AMG Performance îmbrăcat în microfibră DINAMICA și având cusături gri prezintă un marcaj la ora 12 în argintiu perlat și logo-ul “Edition 50” care identifică acest model oferit în ediție limitată.

Ediția specială este echipată standard cu pachetul AMG Interior Night, care include spițele ale volanului negre, padelele pentru schimbarea treptelor și praguri în aceeași culoare. Tetierele scaunelor AMG Performance prezintă logo-ul “GT Edition 50”.

 Mercedes-AMG C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition

Pregătit pentru zilele toride de vară, Mercedes-AMG C 63 Cabriolet și C 63 S Cabriolet Ocean Blue Edition reprezintă un mijloc de transport la modă, care îi va cuceri negreșit pe cei care vor să fie în trend. Această ediție specială este limitată la numai 150 de bucăți. Caracteristicile particulare ale ediției limitate – așa cum și denumirea sugerează – este noua culoare, “albastru ocean”, rezervată acoperișului din pânză. Aceeași nuanță se regăsește și pe anumite detalii ale mașinii, în combinație cu vopseaua designo cashmere white magno sau designo selenite grey magno.

Mercedes-AMG C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition

Atmosfera interioară stilată asigurată de nuanța gri cristal este amplificată de cusăturile albastre, în combinație cu fibra de sticlă mată (fibra de carbon este opțiune gratuită), dar și logo-ul care indică faptul că este o ediție specială amplasat în consola centrală. Senzația de mașină sport este dusă la extrem de volanul îmbrăcat în piele neagră și cu partea inferioară aplatizată, dar și de butoanele argintii.

Automobilul este disponibil cu dotările tipice modelelor cabrio de la Mercedes, cum ar fi sistemul de încălzire la nivelul gâtului AIRSCARF, dar și cu scaune încălzite, pentru ca ocupanții să poată sfida vremea în orice anotimp.

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé și Cabriolet Night Edition

În premieră, și modelul cabrio este disponibil cu detalii exterioare negre. Grila de tip diamant a radiatorului vine cu un model cu puncte negre. Benzile de pe spoiler-ul frontal, de pe partea posterioară, pragurile vopsite în negru, dar și elementele evacuării sunt toate negre.

Mașina aleargă pe jante multi-spiță din aliaj ușor de 19 inchi, vopsite negru mat pentru prima dată.

Interiorul urmează liniile exteriorului. Volanul AMG Performance este îmbrăcat în piele nappa neagră și în microfibră DINAMICA, prezentând o parte inferioară aplatizată și un logo în consola centrală ce indică faptul că este vorba despre o ediție specială.

Aceia care sunt deja în căutarea verii își pot comanda viitorul Mercedes ediție specială începând cu 6 martie. Comenzile pentru Mercedes-AMG C 63 Cabriolet și C 63 S Cabriolet Ocean Blue Edition, Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé și Cabriolet Night Edition vor fi onorate începând cu luna iunie, iar Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50 va ajunge la noii săi proprietari în iulie. Toate aceste mașini vor fi prezente la Salonul Auto de la Geneva.

Comentati?

Your email address will not be published.