Familia E-Class aproape completă – Mercedes-Benz E-Class Cabrio apare într-o fotografie

,
1.24K 0

Mercedes-Benz E-Class Cabriolet va fi în centrul atenției la Salonul Auto de la Geneva la începutul primăverii. Decapotabila se va alătura armatei de mașini exclusiviste cu numele de familie E: limuzina, break-ul, coupe-ul, All-Terrain și E 63 4MATIC+.

Mercedes-Benz va dezvălui mașina înainte ca aceasta să-și facă debutul public la Geneva. Mașina decapotabilă cu patru locuri este cel mai nou membru al familiei, după ce E-Class și-a schimbat total înfățișarea și conceptul cu un an în urmă, trimițând pe șosele cea mai inteligentă limuzină construită vreodată. Cu un look pe măsura celui al rudelor sale mai mari și cu tehnologie de ultimă oră preluată de la acestea, modelul Cabrio va accelera vânzările companiei în 2017.

GLA facelift își va face debutul pe teritoriu european la Geneva. Luxosul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet se va afla și el în centrul atenției în Elveția. SL și SLC, primul pick-up din istoria companiei, X-Class, smart fortwo cabrio BRABUS edition #2 și forfour crosstown edition vor fi, de asemenea, acolo. Le vor ține companie modelele ediție specială de la Mercedes-AMG: AMG GT C Roadster Edition 50, C 63 S Cabriolet Ocean Blue Edition și C 43 Coupé Night Edition. 34 de mașini va expune Mercedes-Benz la Geneva, iar publicul larg se va putea bucura de ele începând cu 8 martie.

mercedes-maybach-g650-1

Cei care trec pragul salonului auto vor avea șansa să experimenteze atmosfera “Silver Flow” a stand-ului Mercedes-Benz din sala numărul 6. Compania a montat acolo o structură cu o formă dinamică, independentă, pe întreaga suprafață a stand-ului, care acoperă 3790 de metri pătrați.

Comentati?

Your email address will not be published.