Iar premiul Oscar merge la… Mercedes-Benz! Iată cinci filme MB

,
1.25K 0

Chiar înainte de cea mai importantă noapte a cinematografiei, noaptea în care are loc gala premiilor Oscar, Mercedes-Benz aduce filmele companiei pe ecran. Așa că uitați de preferatul juriului, “La La Land”, pregătiți-vă popcorn și așezați-vă confortabil!

  1. Fantezie: Vision Mercedes-Maybach 6.

Coupe-ul cu o lungime de 6 metri merge cu viteza glonțului către scena pe care se vor decerna premiile Oscar. “La La Land” nu e rău deloc, dar cel mai lung coupe din lume, acest extravagant Vision Mercedes-Maybach 6, este și mai interesant pentru pasionații de mașini. Conceptul întoarce capete și impresionează cu cifrele sale: ajunge de la 0 la 100 km în doar 4 secunde și are o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

  1. Clasic: Pagoda (230 SL)

De la producătorul filmului “Pe aripile vântului ” – eh, nu tocmai, dar demonstrând o eleganță clasică pe măsură, iată vine Pagoda, direct din anii ’60, cu silueta sa de aluminiu, care îi face pe creatorii de modă să-și roadă unghiile de invidie.

  1. Acțiune: Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

Aceasta este cea mai rapidă stea care a ajuns vreodată pe covorul roșu și este cu siguranță cel mai puternic E-Class construit vreodată. Acest diavol al asfaltului nu este încălțat cu pantofi de firmă, ci cu anvelope ultra-performante, pe măsura celor 612 cai putere dezvoltați de motorul V8 biturbo.

  1. Aventură: Mercedes-Benz GLA facelift

Și vi-l aducem acum pe Rambo din industria auto, GLA facelift, băiatul bun devenit rău, care transformă o sesiune de shopping într-o vânătoare. Este etichetat ca fiind primul SUV compact al companiei. În noaptea decernării premiilor Oscar, își va apăra reputația și va lua statueta mult râvnită de rivalii săi?

  1. Dragoste: Concept EQ

Trebuie să aveți șervețelele pregătite, pentru că începe un film siropos despre iubire. Este o poveste de dragoste cu emisii zero și autonomie de 500 de kilometri, o relație dintre trecut și viitor. Este silențios și prietenos cu mediul, dar sub această înfățișare eco se ascunde o bestie, pentru că acest Concept EQ poate să ajungă la 100 km/h în doar 5 secunde!

Comentati?

Your email address will not be published.