VIDEO SPION: Noul Mercedes E-Class dezbrăcat de secrete

,
1.54K 0

Un nou clip spion în care apare Mercedes E-Class 2017 dezvăluie ceea ce ar trebui să fie unul dintre secretele de top din istoria recentă a celor de la Daimler, și anume liniile finale de design ale noii limuzine de clasa mare.

Prototipul argintiu filmat de Walko poartă un camuflaj superficial, așa că linia laterală este expusă acum integral. Prizele frontale de aer sunt singurele elemente mascate. Mercedes plănuiește două tratamente diferite pentru partea frontală. O grilă cromată clasică, ce va decora modelele de bază, respectiv una cu o înfățișare mai sportivă, rezervată liniei mai sportive, Avantgarde. Acest video-spion înfățișează modelul AMG Line, trădat de prizele sale de aer masive.

Forma stopurilor este, de asemenea, vizibilă, acestea imitînd Clasa S în ceea ce privește poziționarea/forma. Unitățile LED se pot adapta la lumina ambientală și își pot reduce sau intensifica nivelul de luminozitate în mod corespunzător, pentru a evita orbirea șoferilor aflați în spate.

Sub înfățișarea exterioară a noului Mercedes E-Class se află platforma modulară MRA, ușor extinsă în comparație modelul mai mic C-Class, pentru un spațiu interior superior. Grație acestei noi platforme, care include, printre altele, și aluminiu, E-Class va pierde câteva kilograme, masa totală a modelului ajungînd, se pare, la cel mult 1,5 tone.

Mercedes E-Class 2017 va fi primul Mercedes care va beneficia de noua gamă de motoare dezvoltate pe principiul modular, cu unități de trei, patru și șase cilindri construite urmand filozofia cilindrului unic de 0,5 litri. O nouă familie de motoare twin-turbo de 3 litri cu 6 cilindri în linie, purtînd numele de cod M256, va debuta alături de noul E-Class, în timp ce noua generație de motoare diesel (OM654) va înlocui actuala gamă OM 651. Noua trasmisie automată 9G-Tronic cu nouă trepte își va face și ea apariția în cadrul gamei. O altă piesă importantă va fi versiunea plug-in hybrid.

Debutul comercial este programat să aibă loc în primul semestru al anului 2016, dezvăluirea oficială fiind programată pentru luna ianuarie, la salonul auto de la Detroit.

Sursă: Walko on Youtube

Comentati?

Your email address will not be published.