Primul test drive Mercedes GLE Coupe realizat de Auto Bild

Mercedes GLE Coupe
,
2.8K 0

Auto Bild, revista auto numărul 1 în Europa, a publicat primele impresii ale lui Wolfgang Konig, care a participat în calitate de copilot la primul test drive cu viitorul Mercedes GLE Coupe.

Începînd cu septembrie 2015, Mercedes va ataca BMW X6 cu GLE Coupe, care va prelua liniile principale de design de la conceptul Coupe SUV.

Editorul Auto Bild Wolfgang Konig, care a fost copilot în GLE Coupe condus de Andreas Zygan, șeful de dezvoltare al coupe SUV-ului GLE, consideră că noile scaune sport oferă un suport lateral excelent și sunt foarte bine configurate.

Konig a confirmat și ceea ce Mercedesblog.ro estima analizînd forma acoperișului. În spate, există un spațiu generos pentru doi adulți, iar spațiul la cap este mai mare decât în BMW X6. Portbagajul este de asemenea foarte mare, dar pragul de încărcare este ridicat, ceea ce reprezintă prețul plătit pentru designul de SUV-coupe.

Bordul este în stilul Mercedes postmodernist, dar fără gurile rotunde de ventilație.

Chiar dacă GLE Coupe este de fapt, SUV-ul coupe bazat pe ML (viitorul GLE), trenul de rulare este diferit, avînd patru programe de condus (Comfort, Sport, Sport+).

Gama de motorizări va fi alcătuită din motoare V6 și V8, combinate cu o cutie automată în 9 trepte, 9G-Tronic, în timp ce sistemul de tracțiune integrală va adopta o distribuție  rigidă a puterii, de 50/50% față-spate.

La primul test drive ca și copilot, Konig estimează că suspensia lui GLE Coupe este mai confortabilă decât cea a lui BMW X6.

Foto: Automedia

Comentati?

Your email address will not be published.