Versiunile electrice pentru Smart fortwo and forfour confirmate pentru 2016

Smart fortwo & forfour cu propulsie electrică
,
1.4K 0

Daimler a profitat de ocazie pentru a confirma noile versiuni cu propulsie electrică pentru smart fortwo și smart forfour pentru 2016, după ce a anunțat extinderea capacităților de producție pentru bateriile litiu-ion.

Daimler și-a anunțat planurile de a investi în jur de 100 de milioane de euro în filiala ACCUmotive într-o încercare de a mări producția de baterii litiu-ion pentru modelele sale eco-friendly.

Odată cu actualul model electric smart fortwo și versiunile hibrid Mercedes C-Class, E-Class sau S-Class, uzina va produce baterii pentru noile modele electrice smart fortwo și forfour, a căror lansare este așteptată în 2016.

“Deutsche ACCUmotive va produce baterii litiu-ion pentru viitoarele versiuni electrice smart fortwo și forfour începînd cu 2016, dar și pentru viitoarele modele hibride Mercedes-Benz”, a explicat Frank Blome, directorul general al Deutsche ACCUmotive.

Filiala Daimler a livrat peste 50,000 de baterii litiu-ion la termen și oficialii Daimler au sugerat că noile modele hibrid vor beneficia de capacitatea tehnologică a uzinei.

Odată cu încheierea celei de-a treia faze a procesului de construcție, Deutsche ACCUmotive va avea la dispoziție aproape 20,000 m² de spațiu pentru producție și logistică – sau o suprafață de patru ori mai mare decât la începutul producției în 2011.

Deutsche ACCUmotive a fost fondată în 2009 pentru dezvoltarea și producerea sistemelor cu baterii litiu-ion pentru vehicule. Compania este o sucursală care aparține în totalitate de Daimler AG.

 

Comentati?

Your email address will not be published.