Motive să achiziționăm anvelope Continental

,
2.08K 0

Continental joacă in liga mare a producătorilor de anvelope. Compania de origine germană nu mai are nevoie de nicio prezentare, ingineria germană fiind legendară. Cei mai mulți șoferi preferă sa își doteze automobilul cu anvelope Continental datorită faptului ca anvelopele Continental sunt foarte calitative, având o aderență foarte bună atât pe asfaltul uscat, cât și pe cel umed.

Brand-ul Continental a apărut la Hanovra în anul 1871 și scotea pe piață produse pe bază de cauciuc, inclusiv anvelope Continental solide, realizate pentru vagoane și pentru biciclete. Astăzi, Continental se află printre primii furnizori de echipamente auto din lume. Acest fapt poate fi confirmat și prin aceea că orice șofer și-ar dori pentru mașina sa un set de anvelope Continental.

Clubul automobilistic german ADAC,  cel mai mare club de profil din Europa, a testat zeci de modele de diferite tipuri  și dimensiuni, concluzionând că seturile de anvelope Continental sunt cele mai bune, în special modelele de anvelope Continental Conti Premium Contact pentru vară și modelele de anvelope Contiental Conti Winter Contact pentru iarnă.

Modelele de anvelope Continental preferate sunt anvelopele Continental sport și anvelopele Continental premium. Continental a fost un pionier in inovațiile automobilistice, de peste 140 de ani, asdar dacă achiziționezi un set de anvelope Continental pentru automobilul tău poti miza pe siguranță pe tot procesul de frânare, de la pedală la anvelopă. Având o expertiză largă în domeniul siguranței pe șosea, Continental a dezvoltat tehnologii ce clasează modelele de anvelope Continental printre  primele locuri în toate clasamentele de siguranță la volan.

Modelele de anvelope Continental premium oferă cele mai mici distante de frânare datorită blocurilor mari ale profilului si a canelurilor care agața in carosabil.

Încă din 1995 compania Continental Automotive Group continuă sa dezvolte numeroase tehnologii pentru un șofat lipsit de pericole, așadar, un set de anvelope Continental oferă siguranță și confort în timpul mersului cu automobilul pe carosabil.

Pentru iarnă este recomandată achiziționarea unui set de anvelope Continental premium cu profil lat pentru o mai bună aderență la asfaltul umed, având astfel  un risc minim de accident, datorită distanțelor de frânare foarte scurte și a răspunsului prompt al anvelopelor pe asfalt.

Anvelopele Continental all season contact sunt utilizabile în toate anotimpurile, dacă temperaturile nu sunt extrem de scazute pe timp de iarnă. Daca temperaturile sunt foarte scazute, este recomandat un set de anvelope Continental de iarnă, cu profil lat si mai multe caneluri.

Fabricate și in România, seturile de anvelope Continental ajung sa aibă prețuri foarte competitive cu companiile mai mari cum ar fi Michelin si Pirelli care oferă aceeași calitate la un pret mai ridicat.

O investiție foarte utilă pentru cei ce achiziționează anvelope Continental este și procurarea kitului de reparație pentru anvelope Continental, cu compresor + lichid de 450 ml. Cu ajutorul acestui set de reparații, veți reuși să parcurgeți drumuri lungi, indiferent de condiții, având mereu o soluție în caz de defectare a unor anvelope Continental. Acest kit asigură performanțe neafectate pentru 200 de kilometri după folosire și la o viteză de maxim 80 de kilometri pe oră, astfel încât dumneavoastră nu trebuie să vă faceți griji că nu aveți un service în apropiere.

Toate modelele de anvelope Continental vă asigura durabilitate, siguranță pe șosea și un grad mare de confort în timpul condusului datorită efortului investit în fabricarea acestora, dar și datorită testării riguroase a anvelopelor Continental, în cele mai extreme condiții. Așadar, alegerea unui set de anvelope Continental reprezintă o investiție durabilă, sigură și eficientă pentru automobilul dumneavoastră și, în general, pentru siguranța din trafic, pentru care orice șofer are datoria de a se simți responsabil și de a lua măsuri pentru propria sa mașină.

Comentati?

Your email address will not be published.