Înapoi în viitor – Reclame nou-nouțe la Mercedes-Benz F015 Luxury in Motion

,
1.63K 0

Haideți să mergem „Înapoi în viitor”! 21 octombrie este ziua în care se aniversează celebra serie SF de comedie. Mercedes-Benz sărbătorește ziua cea mare lansînd trei clipuri în care rolul principal este jucat de o veritabilă mașină timpului: F015 Luxury in Motion.

La scurt timp după ce a lansat reclama “Baby, you can drive my car”, Mercedes-Benz vine cu o serie de spoturi TV care arată detalii din celebra serie a anilor ’80 și ’90, regizată de către Robert Zemeckis și produsă de Steven Spielberg.

Pentru a celebra ziua “Înapoi în viitor” pe 21 octombrie, Mercedes-Benz își arată viziunea asupra viitorului stil de condus, cu ajutorul automobilului autonomy, F015 Luxury in Motion, care se află deja în teste în Statele Unite.

În spoturile de câteva secunde, nu vedem niciun Michael J. Fox jucînd rolul lui Marty McFly, personajul aruncat cu decenii în urmă, tocmai până în 1955, și nu îl vedem nici pe Christopher Lloyd în rolul Doctorului Emmet Brown, încercînd să-l readucă pe Marty înapoi în viitor.

Dar ne aflăm în 2015, anul în care ajunge personajul în partea a doua a seriei, iar predicțiile nu sunt total eronate. Moda noastră încă nu a devenit una punkisto-spațială, iar hologramele se reduc la show-urile din industria de diverstisment. Dar avem mașini care se conduc singure. Iar mașina timpului prezent se numește Mercedes-Benz F015 Luxury in Motion.

Toate cele trei clipuri se încheie cu aceleași cuvinte: “Mulțumim că i-ai inspirat pe inginerii noștri, Doc. La mulți ani de ziua ‘Înapoi în viitor’!”

Cel care plimbă câinele:

Dezvăluire:

Cu placa:

Comentati?

Your email address will not be published.