AMG Inner Force sfidează legile fizicii – Ne cerem scuze, domnule Newton!

Mercedes-AMG
,
1.54K 0

Încă un pas. Intrați în cerc. Simțiți forța interioară (Inner Force). Bine ați venit într-o lume nouă. O lume în care gravitația este un concept banal. Aici doar cerul este limita. Bine ați venit în lumea AMG.

De fapt, nu e un cerc, ci un circuit veritabil. Iar forța interioară este emanată de un motor atotputernic. Aici se termină stilul de condus obișnuit.

Într-un clip care te face să uiți să mai respiri, Mercedes-AMG arată ce pot face vehiculele cu stea în frunte și cu cele trei litere magice pe capacul portbagajului. Limitele sunt doar un punct de vedere. Sunt doar în mintea ta.

Mașinile AMG sfidează legile fizice, dar îi cer iertare lui Isaac Newton. “Scuze, domnului Newton!” este unul dintre sloganurile care completează campania publicitară “AMG Inner Force”. “Când ți face pielea de găină, emoția este pe bune”, susțin autorii campaniei, care sunt convinși și că “Asfaltul are sentimente”. Atunci trebuie să se fi îndrăgostit până peste cap de aceste mașini cu sânge albastru.

Mercedes-AMG GT S, Mercedes-AMG GT3, C 63 AMG și E63 AMG sunt bestiile care fac legea pe circuit în clipul care îți taie respirația.

Comentati?

Your email address will not be published.