LIVE DE LA GENEVA: Vedeți live noile mașini de la Mercedes-Benz

Salonul Auto de la Geneva
,
1.38K 0

Mercedes-Benz va expune nu mai puțin de 34 de mașini la Salonul Auto de la Geneva, începând de astăzi. Decapotabila care a plecat deja în căutarea verii, Mercedes-Benz E-Class Cabriolet, impresionantul și ultra-luxosul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, micuțul smart electric, sportivul crossover GLA în versiune facelift și viitorul killer al lui Porsche Panamera, Mercedes-AMG GT4, se vor afla în prim plan în Elveția.

Cea de-a 87-a ediție a Salonului Auto de la Geneva începe astăzi. Mercedes-Benz aduce în Europa bijuteriile coroanei. Printre mașinile de vis care vor fi expuse la stand-ul companiei, vom vedea și primul pick-up din istoria Mercedes, conceptul X-Class, care își va face debutul pe teritoriu european astăzi la Geneva. Cel mai scump SUV din contruit vreodată, Mercedes -Maybach G 650 Landaulet, îi va ține companie în lumina reflectoarelor.

Rămâneți pe recepție! Partea cea mai interesantă abia acum urmează, pentru că în 20 de minute, cortina se va ridica în Elveția. Urmăriți aici prezentarea Mercedes-Benz live de la Geneva.

Comentati?

Your email address will not be published.