Începe o nouă eră – Primul clip cu primul pick-up Mercedes-Benz

,
1.39K 0

Este primul pick-up premium și a fost deja prezentat așa cum se cuvine de către compania de la Stuttgart, în două versiuni, ambele reprezentând combinații perfecte între simț practic și stil. Cu X-Class, Mercedes-Benz își asumă riscurile intrării în segmentul pick-up-urilor de clasă medie.

Conceptul X-Class Concept este un Mercedes pur-sânge, cu un design emblematic și un interior tipic brand-ului. Pick-up-ul Mercedes este mașina pe care nimeni nu credea că brand-ul de la Stuttgart o va construi vreodată. Și totuși, iat-o. Construit pe platforma noului Nissan Navara și proiectată de Daimler pentru a se alinia pretențiilor clienților Mercedes, X-Class este promovat acum într-un clip care prezintă noul vehicul în detaliu.

Imaginile fulminante plasează noul pick-up Mercedes-Benz în diverse medii, de la o zonă metropolitană și până la un deșert, sugerând astfel versatilitatea vehiculului, testându-l în cele mai dure condiții meteo, dar și pe teren dficil și aducându-l față-n față cu animale sălbatice.

 

Comentati?

Your email address will not be published.