Trebuie să porți ochelari de soare ca să-l privești! Un SLS AMG stroboscopic în Japonia

,
1.64K 0

Un Mercedes SLS AMG a lăsat Japonia cu gura căscată când a ieșit pe străzi arătînd ca un club de noapte. După cum știți, activitatea acestor cluburi este interzisă în Japonia, după miezul nopții, până în 2016. Dar nu și activitatea “cluburilor de noapte” de pe șosele.

Ce poți face să atragi atenția în trafic chiar și pet imp de noapte? Ei bine, e destul de greu dacă ți-ai luat o mașină neagră. Știm cu toții că obiectele negre pe fundal negru sunt practice invizibile.

Dar un șofer japonez a găsit un mod de a ieși din anonimat. Și-a umplut Mercedes-ul SLS AMG cu lumini LED și l-a transformat într-un brăduț de Crăciun mobil. În țara camioanelor Deotora, SLS-ul vine cu lumini LED în grila față, pe capotă, pe ușa portbagajului și în cadrele portierelor. Revenind la partea din față, steaua Mercedes și bara orizontală care o sprijină au devenit acum portocalii. De sub mașină, clipesc lumini neon stroboscopice.

Când portierele gullwing ale SLS-ului se deschid, mașina arată de parcă ar fi un pescăruș care tocmai a făcut baie în fosfor. Interiorul pare un club de noapte. După cum a decis guvernul japonez, cluburile de noapte și dansul vor fi legale în insulă începînd cu anul viitor.

Pomul de Crăciun ambulat a fost surprins în parcarea Tatsumi, un loc de întâlnire pentru membrii celebrei Yakuza, mafia japoneză. Așa că nu vrei să te pui cu astfel de personaje și nici cu mașinile lor.

Și dacă tot am pomenit Dekotora, trebuie să vă avertizăm că lucrurile pot sta mai rău decât în cazul acestui Mercededes cu portiere gullwing. Dacă vă aflați într-o călătorie în Japonia și conduceți – după cum știți că trebuie să o faceți, pe partea stângă – și vedeți, din întâmplare, așa ceva în oglinda retrovizoare, e mai bine să vă dați la o parte!

Dekotora LED SLS AMG

Comentati?

Your email address will not be published.