Hai-hui prin munți cu Mercedes-Benz M-Class

Mercedes-Benz M-Class
,
1.54K 0

Mercedes-Benz i-a scos la plimbare pe cei doi faimoși cicliști Kelly McGarry și Jeremy Lytte până pe Khardung La, cea mai înaltă trecătoare circulată din lume, la o altitudine de 5,359 de metri. A fost o adevărată provocare, atât pentru cei doi, cât și pentru Mercedes-Benz M-Class. Vă invităm să urmăriți videoclipul de mai jos:

Kelly McGarry este un ciclist faimos cunoscut pentru momentul său de glorie, atunci când a reușit să treacă peste un canion la Red Bull Rampage 2013, iar filmarea are acum 22 de milioane de vizionări pe Youtube. Datorită sportului pe care îl practică a ajuns în aproape toate colțurile lumii, dar nordul Indiei era singurul loc încă rămas necucerit.

Khardung La este o regiune izolată în munți, iar singurele mașini care circulă în zona respectivă sunt vehiculele militare. Cei doi cicliști montani s-au putut bucura de o călătorie extrem de confortabilă până în vârful muntelui la bordul unui Mercedes-Benz M-Class.

MercedesBenzRidingonThinAir03

Kelly a explicat faptul că regiunea Khardung La este, fără îndoială, una dintre cele mai izolate zone în care și-a dus bicicleta.

Drumul înapoi până la poalele muntelui nu a fost o mare bătaie de cap și asta pentru că cei doi cicliști s-au putut bucura de o priveliște absolut superbă. Echipa de filmare a implicat și localnicii, care au fost extrem de încântați de a participa. Jeremy a spus că „A fost absolut incredibil să pot merge cu bicicleta într-o regiune nepământeană și asta se poate vedea și în videoclip.”

mercedes-benz-Ridin-on-thin-air-01

Cei doi cicliști montani Kelly McGarry și Jeremy Lyttle au fost duși în cel mai izolat loc în care s-au aventurat vreodată cu bicicletele: Khardung La în regiunea Ladakh din nordul Indiei. Vă putem spune că a meritat fiecare secundă.

Comentati?

Your email address will not be published.