Mercedes-Benz Oktoberfest – Party în stil nemțesc

Mercedes-Benz is Celebrating Oktoberfest
,
1.28K 0

Reprezentanța Mercedes-Benz din Chicago, Illinois, promovează cele mai recente modele, Mercedes-Benz Clasa C 2015 și Mercedes-Benz GLA 2015, în stil nemțesc. Vor găzdui Mercedes-Benz Oktoberfest Open Haus la Loeber Motors, sâmbătă, 11 octombrie.

Oktoberfest-ul industriei auto nu înseamnă doar bere de calitate și celebrii cârnați delicioși pe care nemții îi numesc “bratwurst”, dar și condus. Dar orice ar fi, înainte de bere. Cei care vor fi prezenți la petrecerea în stil nemțesc vor avea ocazia să se urce la volanul noului Mercedes-Benz C300 2015 și vor avea voie să facă un test drive cu un Mercedes-Benz GLA 250 nou-nouț.

Clasa C este considerată una dintre cele mai populare automobile produse vreodată de Mercedes-Benz. Liniile legendarului model au fost redefinite pentru anul viitor. Modelul expus la Oktoberfest Open Haus, C300, are un motor de 2 litri, 4 cilindri și dezvoltă 235 CP.

Dacă prefer GLA-ul, îl vei găsi expus tot acolo. GLA 250, care va fi disponibil pentru test drive-ul de pe 11 octombrie, își primește forța dintr-un motor de 2 litri și 4 cilindri, dezvoltînd 208 CP.

Toți aceia care vor să participle la Mercedes-Benz Oktoberfest 2015 în Chicago, Illinois, la Loerber Motors, trebuie să-și reserve un loc pe site-ul locației, înainte de 6 octombrie. Invitații nu vor pleca sigur cu mâna goală. Gazda îi va surprinde cu daruri pe toți musafirii.

Mercedes-Benz a sărbătorit deja Oktoberfest în Luxemburg, cu uriașe halbe de bere și mașini de lux, așa cum îi stă bine unei petreceri în stil nemțesc.

 

Luxembourg

Comentati?

Your email address will not be published.