Un smart de off-road

,
3.14K 0

Tot discutăm despre G-Class și despre tracțiune integrală, dar individul acesta micuț înfruntă cu tărie off-road-ul cu propria sa… tracțiune integrală.

Clipul arată că un smart de off-road electric drive se descurcă în afara drumurilor ca un SUV gigant și chiar mai bine de atât. Oarecum…

Aleargă pe rampe abrupte acoperite de iarbă uscată și o ia la vale cu viteză. Bănuim că este doar de dragul amuzamentului.

Se aruncă de pe stânci și își turtește nasul un pic. Dar punem pariu că asigurarea acoperă dauna. Dacă se răstoarnă, nu e mare pagubă. Cu un bobârnac, poate fi pus la loc pe roți.

Înapoi în oraș, smart-ul este la putere. Un SUV uriaș încearcă să parcheze într-un spațiu cam mic pentru el. Dar smart-ul care se crede vehicul de off-road ciupește bordura și se plasează la fix între cele două mașini.

Concluzia e simplă. Se încarcă rapid, are emisii zero și primiți și un sfat ca dotare standard: nu-l duceți în off-road, chiar nu e o idee bună.

Poate fi prima reclamă TV care arată că un produs nu este în stare să le facă pe toate? O bilă albă pentru Mercedes-Benz! N-ar fi distractiv să testăm acum un Maybach în off-road?

Comentati?

Your email address will not be published.