Floyd Mayweather îi dăruiește iubitei un SUV Mercedes

,
1.7K 0

Învingătorul ia totul. Și îi dă totul iubitei. Sau iubitelor. Dar oricum, cine le mai numără? Floyd Mayweather tocmai a câștigat bătălia secolului cu Manny Pacquiao și i-a făcut cadou iubitei un Mercedes-Benz.

În sfârșit față în față cu cel mai aprig rival al său, Manny Pacquiao, boxerul American a fost cel care a dictat ritmul în MGM Grand Arena din Las Vegas, aplicîndu-i serii decisive de croșee. Defensiva sa l-a făcut pe Pacquiao să rateze constant ținta (doar 19% dintre loviturile filipinezului au aterizat acolo unde trebuia) și a anulat atacurile adversarului cu croșee de dreapta pe durata meciului. Mayweather a câștigat la puncte bătălia din ring, prin decizia unanimă, scor 118 – 110, 116 – 112 și 116 – 112.

Floyd Mayweather

Sursă foto: Daily Record

Aceste cifre i-au adus un cont sume care par imposibil de numărat. Pentru fiecare minut petrecut în ringul de box, Mayweather a primit 8000 de dolari. Știm, și noi am avut aceeași reacție. Timpul din ring și parteneriatele sale de sponsorizare pentru evenimentul din Las Vegas i-au adus lui Mayweather 180 de milioane de dolari. Așa că orice cadou ar cumpăra pentru cei dragi, ar fi doar mărunțiș pentru el.

Una dintre prietenele sale, Liza Hernandez, a postat pe profilul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare alături de un Mercedes-Benz GL cu o fundă roșie uriașă. Presa a speculat imediat. Zvonurile susțin că SUV-ul nu este altceva decât un cadou de la iubitul ei îngrozitor de bogat, Floyd Mayweather.

Liza este un fost fotomodel panamez și acum conduce un Mercedes alb cu detalii cromate, care poate transporta până la șapte persoane. În această confgiurație, SUV-ul costă aproximativ 100 000 de dolari. Punem pariu că lui Floyd Mayweather nu-i pare rău după bani.

Știați că mașina preferată a lui Floyd Mayweather este un model retro Mercedes-Benz? Click aici să aflați totul despre Mercedes-ul său care are aproape 20 de ani.

Comentati?

Your email address will not be published.