Mercedes-Benz prezintă The Carousel of Hope

The Carousel of Hope
,
1.4K 0

Mercedes-Benz prezintă Gala „The Carousel of Hope”, un fel de Oscaruri pentru caritate. Gala cu numărul 27 are deja o reputaţie filantropică şi a avut deja loc pe data de 11 octombrie, la Hotel Beverly Hilton.

La 37 de ani de la înfiinţarea sa, Children’s Diabetes Foundation care este susţinut de multe vedete, a strâns peste 80 de milioane de dolari cu ocazia acestui bal de binefacere. Evenimentul de caritate, The Carousel of Hope, este găzduit de Barbara Davis şi prezentat de Mercedes-Benz. Diane Keaton, Quincy Jones, Barry Manilow and Larry King sunt doar câteva din legendele de la Hollywood care au luat parte la acest eveniment. Barbara Davis Center for Childhood Diabetes a fost votat drept cel mai performant centru pentru îngrijirea copiilor ce suferă de diabet zaharat tipul 1.

Pentru a şasea oară consecutiv, Mercedes-Benz este principalul sponsor al evenimentului „The Carousel of Hope”, în cadrul căruia, nume celebre precum Elton John, Sting, Paul McCartney sau Frank Sinatra au susţinut recitaluri de excepţie.

15332918789_1452367b43_o

Temelia a fost pusă în urmă cu 37 de ani de către Marvin şi Barbara Davis, pentru fiica lor, Dana Davis, care a fost diagnosticată cu diabet zaharat de tipul 1 la vârsta de numai 7 ani. Peste 6.000 de copii şi adulţi din toate colţurile lumii vizitează anual centrul pentru un tratament de specialitate. De asemenea, centrul tratează şi copiii cu diabet zaharat tipul 2, aceste două tipuri fiind forme ale bolii ce se răspândesc la cote alarmante.

Hotelul Beverly Hilton a fost decorat cu cai albi şi, bineînţeles, carusele la tot pasul. Iniţial, oaspeţii au fost întâmpinaţi de un model Mercedes-Benz SLS AMG, parcat în faţa hotelului pe un covor roşu în miniatură, după cum puteţi vedea din imaginea de mai sus.

 

Comentati?

Your email address will not be published.