Întâlnire pe zăpadă – Ajungi la timp cu tracțiunea integrală 4MATIC

,
1.43K 0

Ai o întâlnire, dar ninge ca în poeziile lui Vasile Alecsandri? Dragostea nu ține cont de prognoza meteo! Deci cum vei reuși să ajungi la timp la întâlnire atunci când drumurile sunt acoperite de zăpadă, iar riscul de a derapa este uriaș? Mercedes-Benz aduce o poveste de iubire în prim plan pentru a-și promova tracțiunea integrală 4MATIC într-un spot video.

Indiferent de destinație, atunci când condițiile de drum sunt periculoase, ai nevoie de o mașină care se poate dribla pericolul. Dacă ninge, dacă e polei sau dacă plouă, iar intemperiile încearcă să-ți dea planurile peste cap, poți conta oricând pe sistemul de tracțiune integrală oferit de Mercedes-Benz. Pentru că – așa cum arată clipul de un minut și jumătate – sunt momente în viață pe care nu le poți rata.

Și pentru a transmite mesajul cât mai simplu, Mercedes a ales drept actori doi adolescenți. Tatăl puștiului îl duce pe acesta la cinematograf, înfruntând drumurile grele la bordul unui Mercedes C-Class cu tracțiune integral 4MATIC. Tânărul trebuie să-și întâlnească acolo prietena. Dar la cinema, sunt doar angajații. Puștiul verifică holul, sala în care va rula filmul, zona din fața cinematografului. Dar nici urmă de fata pe care o așteaptă.

Oare ea va ajunge la timp sau băiatul se va întoarce acasă cu inima frântă? Trebuie să urmăriți reclama de mai jos pentru a afla deznodământul poveștii de iarnă.

Comentati?

Your email address will not be published.