O vară originală cu accesoriile originale Mercedes-Benz

,
1.35K 0

Vacanța de vară a început, așa că pornim la drum în căutarea destinației perfecte. La munte, la mare sau la țară, oriunde mergem, trebuie să nu lăsăm lucrurile mărunte să ne strice timpul liber. Așa că accesoriile originale Mercedes-Benz ne pot face drumul un pic mai ușor.

Mai mult confort și mai multă distracție garantate pentru călătoria cu o mașină supraîncărcată cu genți și valize. Un sistem de șine, dar și suportul pentru biciclete New Alustyle, pot oferi noi perspective asupra spațiului. O cutie pentru bagaje cu volum de 330, 400 sau 450 de litri asigură mai mult spațiu de depozitare.

Accsoriile originale Mercedes-Benz

Există disponibil și un echipament de călătorii style & travel. Pentru distracție suplimentară la bord, puteți achiziționa și măsuța pliabilă, dar și sistemul de conexiune pentru iPad, dotînd astfel scaunele din spate cu un cinematograf mobil. Și vorbind despre prețioșii pasageri din spate, Mercedes-Benz introduce în gamă scaunul KIDFIX XP pentru copii între patru și doisprezece ani, cu o greutate între 15 și 36 de kilograme.

Accsoriile originale Mercedes-BenzȘi tot pentru ei, o jucărie inovatoare îi ajută și pe părinți să scape de întrebarea: “Mai avem mult?” Jucăria reversibilă ursuleț/G-Class se poate transforma instantaneu, cu ajutorul unui număr de magie marca Mercedes-Benz.

Bicicletele pentru copii cu jante de 16 inchi și un sistem perforamnt de frânare, împreună cu un sistem eficient de protecție le oferă extra siguranță în timpul distracției copiilor de până la 4 ani.

Cât despre părinți, aceștia se pot bucura de bicicleta de trekking cu design exclusive Mercedes-Benz, cu un cadru cu vopsea mată pentru o rezistență deosebită. Anvelopele Continental Speedride, suspensia Suntour, sistem hidraulic de frânare, toate sunt disponibile pentru bicicletele disponibile pe măsuri.

Ați avut parte de prea multă acțiune? Dar ce ziceți de o pauză pentru un picnic? Setul de picnic include o pătură, un coș cu farfurii și căni de porțelan, pahare și tacâmuri din oțel inoxidabil pentru a vă umple perfect momentul de relaxare.

Comentati?

Your email address will not be published.