Neprețuit! Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Cabrio de vânzare

,
2.75K 0

Cu cât mai vechi, cu atât mai bun. Nu vorbim despre vin, ci despre un Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Cabrio, scos la vânzare prin intermediul unui dealer exclusivist din Marea Britanie, cu sediul la Londra.

Doar 68 de modele cu volanul pe dreapta au fost construite, iar acesta este unul dintre ele. Automobilul a fost supus recent unei restaurări majore, de către atelierul Sleeping Beauties din Brisbane. După numeroase intervenții operate asupra caroseriei, a părții mecanice, a țapițeriei și a bordului, acest Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Cabrio este ca nou!

Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Cabriolet (3)

Nou a fost și acum 46 de ani, atunci când mașina cu tapițerie din piele roșie a ieșit pe porțile uzinei. A fost, de fapt, un model construit manual, în 1970, un rival pe măsura senzaționalelor decapotabile Rolls-Royce și Bentley Corniche de la acea vreme.

Sub capota alungită cu linii elegante, se află un motor V8 de 3,5 litri, cuplat cu o transmisie automată cu patru trepte, montată în podea, elemente care ar ajuta mașina să se ridice la nivelul performanței oricărei mașini din zilele noastre.

Acoperișul negru din pânză prezintă șase straturi diferite, care blochează accesul sunetului în habitaclul decapotabilei cu patru locuri. Mercedes-ul vine echipat și cu servo-direcție, tetiere pentru scaunele din față și geamuri electrice. Mașina este de-a dreptul… neprețuită. Și asta pentru că dealer-ul a decis să nu comunice prețul decât celor foarte interesați de ea. Așa că dacă aveți niște bani în plus – de fapt, mulți bani în plus – iată ce puteți face cu ei.

Comentati?

Your email address will not be published.