Prinde-l dacă poți – Mercedes-AMG C63 Coupe într-o nouă reclamă

,
1.14K 0

Aproape fiecare weekend ne aduce pe micile ecrane mașini ultra-performante, dar și pe cei mai buni piloți ai lumii. Și astfel devenim imposibil de dezlipit de ecranele televizoarelor pentru cel puțin două ore, ba chiar mai multe când vrem să vedem mai multe curse. Astfel, și AMG este de nedezlipit de performanță de exact 50 de ani. Așa că cei de acolo știu cel mai bine ce înseamnă performanță pe circuit. Și pentru a arăta ce știu, au trimis pe șosele bolidul Mercedes-AMG C63 Coupe.

Un nou clip uluitor aduce în prim plan genele sportive ale Mercedes-ului AMG C63 Coupe, un armăsar pur-sânge cu 503 CP. C63 Coupe se laudă cu originile sale, fiin un bolid născut pe circuit, acolo unde încep poveștile tuturor mașinilor sport, și a venit pe lume cu intenția de a juca la cel mai înalt nivel.

Construit pentru a întoarce capete, C63 Coupe ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde, fiind definit, chiar înainte de lansare, ca fiind ‘’ceva rapid’’.

Clipul le oferă privitor șansa de a urmări istoria AMG de la începuturi, preț de 50 de ani, pentru a înțelege cum această companie a adus la viață una dintre cele mai noi mașinării de viteză: Mercedes-AMG C63 S Coupe, prezentată la ediția de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt.

Ceea ce vedeți în imaginile de mai jos sunt demonstrații realizate de piloți profesioniști pe un circuit închis. Așa că sperăm că manevrele lor nu vă vor da idei pe drumurile publice.

 

Comentati?

Your email address will not be published.