Un Mercedes-Benz pe “Planeta Maimuțelor”

,
2.07K 0

De încredere, rapizi și fără milă pentru piesele mașinii. Sună ca și cum ar fi experții ideali în dezmembrări. Și chiar ar putea fi! Dacă nu ar fi maimuțe!

În 2011, o companie britanică specializată în antropologie a făcut un studiu prin care a verificat comportamentul maimuțelor când văd o mașină și constată toate posibilitățile pe care le oferă aceasta. Chiar înainte de marea redeschidere a decorului de junglă, specialiștii au pus un Mercedes-Benz E-Class în țarcul maimuțelor de la Longlet Safari & Park și au filmat totul.

Maimute

La început, maimuțele sau speriat. Au privit prudente, dar curioase. Apoi au început să se îndrepte lent spre vehicul. Când au văzut că intrusul pe roți nu mișcă, vandalii drăgălași au început să-l dezmembreze. Și dacă nu au avut nevoie în habitaclul mașinii, obraznicii macaci s-au descurcat să fure cam tot ce au găsit la exterior.

Maimute

S-au legănat atârnate de oglinzile laterale, s-au privit în oglinzi și, în cele din urmă, s-au convins că sunt utile și le-au smuls. Maimuțele s-au cătărat pe acoperiș, au desfăcut fermoarul valizelor, au scos toate hainele, un leu de pluș, o minge de fotbal și orice altceva au găsit și au fugit cu ele ca niște hoți. Fericite că au făcut rost de jucării noi, sau făcut tumbe prin rezervație, au dansat și chiar au încercat să probeze hainele.

Maimute

Dar ce s-a ales de Mercedes? Ei bine, maimuțele au verificat bine de tot faruri, capotă, geamuri și stopuri. Una dintre maimuțe a furat un capac de roată, iar alta a smuls plăcuța specială de înmatriculare pe care scria “SAFARI”.

Slavă Domnului că macacii nu au fost lăsați să facă un test drive cu Mercedes-Benz E-Class, ci au fost doar solicitați să dea o probă pentru… serviciul dezmembrări.

Maimute

Urmăriți unul dintre cele mai amuzante clipuri în care a apărut vreodată un automobile Mercedes. Asta vi se poate întâmpla și dumneavoastră dacă parcați în orice zonă dubioasă din lumea asta.

Niciun animal nu a fost rănit în timpul filmărilor. Dar din păcate, nu putem spune același lucru despre acest Mercedes-Benz care a aterizat, prin nu știm ce întâmplăre, pe “Planeta Maimuțelor”!

Comentati?

Your email address will not be published.