Nico Rosberg într-un “tramvai numit Dorință”

Marele Premiu al Australiei
,
1.69K 0

Dacă dai peste Nico Rosberg dimineața când te duci la muncă, să nu fi surprins! E doar modul vicecampionului mondial de a… șoca oamenii! Nico a mers cu Rosberg Express la Melbourne. Pentru pilotul Mercedes AMG PEtronas, a fost “un tramvai numit Dorință”, avînd în vedere dorința sa de a deveni campion mondial în acest sezon.

A început numărătoarea inversă până la prima cursă a sezonului, care va avea loc la Melbourne, Australia, iar Nico Rosberg ia o pauză de la viteză. Neamțul a călătorit cu celebrul tramvai de la Melbourne, în jurul circuitului de Formula 1, Albert Park.

Nico a luat loc chiar lângă vatman și a privit șinele în timp ce tramvaiul mergea pe străzile din Melbourne. Trebuie să-l iertați, nu e obișnuit cu mijloacele de transport în comun și habar n-are că, în timpul călătoriei nu ai voie să-l ții de vorbă de vatman.

“Mă simt fantastic, este grozav să încep mereu aici, la Melbourne, și este atât de bine să revin aici. Îmi place circuitul și îmi place să-mi petrec weekend-ul aici”, a spus Nico Rosberg după ce a coborât la ultima stație.

Rosberg tram 3

Rosberg are amintiri frumoase de la Sydney, pentru că anul trecut a câștigat cursa la volanul monopostului său, Mercedes AMG Petronas.

Favoritul local, Daniel Ricciardo, a încheiat cursa pe locul 2 anul trecut. Rosberg îi urează noroc și anul acesta, dar nu prea mult. “Sunt convins că va face o cursă extraordinară în acest weekend și asta ar fi grozav, doar să nu fie prea aproape de mine”, a glumit neamțul.

Rosberg tram2

Cu siguranță, Nico Rosberg nu va rula cu tramvaiul pe circuitul de la Melbourne. Dar mai avem o întrebare. Și-a luat bilet sau a mers cu nașul?

“Am înțeles că toți cei care au bilete la cursa de Formula 1 pot călători gratuity cu acest tramvai, ceea ce cred că este extraordinary pentru oraș. Sper că toată lumea se va distra în tramvai.”

 

Petreceți acest weekend alături de noi pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la Melbourne, înainte, în timpul și după prima cursă a sezonului!

Comentati?

Your email address will not be published.