Cel mai amuzant record mondial: să prinzi o minge de golf într-un Mercedes SLS Roadster

,
1.71K 0

Unde s-a dus mingea aia, unde a aterizat? Ei bine, este în Mercedes-ul tău decapotabil! Celebri pentru clipuri extravagante, cei de la Mercedes au mai făcut unul de povestit nepoților. Unul cu prinderea unei mingi de golf cu un Mercedes SLS Roadster. Un moment de nebunie ce a devenit record mondial!

S-a întâmplat în 2012, dar recordul este încă valabil. Fostul pilot de Formula 1 David Coulthard și jucătorul profesionist de golf Jake Shepherd au stability un nou record mondial pentru o minge de golf expediată pe cea mai lungă distanță prinsă într-o mașină aflată în mișcare. Și nu vorbim despre orice mașină, ci despre un Mercedes SLS Roadster, care l-a avut pe fostul pilot de curse la volan.

După câteva repetiții și tentative eșuate, au reușit. În cele din urmă, mingea de golf expediată de jucătorul profesionist Shepherd, a fost prinsă la 275 de metri de poziția din care a fost lovită. Viteza mingii a fost de 286 km/h, în timp ce mașina rula cu 196 km/h. Cascadoria incredibilă a fost atestată de Cartea Recordurilor Guiness.

Mingea a aterizat în habitaclul mașinii decapotabile, dar David Coulthard doar a auzit-o, fără să o vadă.

“Habar n-am unde este, dar am prins-o”, a spus fostul pilot când a oprit mașina, după ce și-a afumat un pic anvelopele de bucurie.

Jucătorul a găsit-o chiar între scaune.

“M-am bucurat ca și cum aș fi câștigat o cursă, pentru că într-adevăr am fost atât de surprins când mingea a ajuns în mașină!”, a povestit Coulthard.

Asul din Formula 1 a dezvăluit secretul succesului și a vorbit despre riscul asumat: “Singurul mod de a ști unde este mingea este să nu o scapi din ochi. Este adrenalină pură, dar nu este cel mai ușor lucru din lume, pentru că, pentru câteva secunde, nu te uiți pe unde mergi!”

Din fericire, parbrizul nu a fost spart, iar vopseaua frumuseții motorizate a rămas intactă. Cât despre David Coutlhard, fostul pilot de curse a purtat o cască.

Comentati?

Your email address will not be published.