Nico Rosberg îl invită pe Vettel: “Vino să ne spionezi!”

Marele Premiu al Malaeziei
,
1.31K 0

Nico Rosberg se ține de cuvânt. În timpul conferinței de după cursa din Australia, neamțul l-a invitat pe conaționalul său de la Ferrari, Sebastian Vettel, să vină în padocul Mercedes ca să învețe câte ceva.

Acum Nico Rosberg trimite oficial invitația.

“Deci Seb, sper că citești asta: te invit oficial vinery, în Malaezia, la ședința inginerilor, ora 16, pe circuitul de la Sepang. Am vorbit cu Toto (Wolf) despre prezența ta acolo. Vei fi primit cu brațele deschise. Nu uita să-ți iei un caiet ca să iei notițe. N”, a postat Nico Rosberg pe pagina sa de Facebook.

Ferrari unsafe release

Încheind cursa de la Melbourne pe locul 2, cu Vettel venind în urma lui pe 3, Nico Rosberg a declarat că ar prefera ca Ferrari să se apropie un pic de Mercedes în acest sezon, pentru ca el și Hamilton să nu mai conducă tot campionatul de unii singuri și anul acesta. În sezonul trecut, Rosberg și Hamilton și-au adjudecat 16 dintre cele 19 curse. Dar declarația l-a șocat pe Sebastian Vettel:

“Fii sincer! Chiar speri asta? Serios? Ai terminat 30 de secunde în fața noastră și speri că ne vom apropia? Deci speri să încetinești tu? Asta vrei să spui?”

“Speri că puteți reprezenta o provocare pentru noi. Pentru că este important pentru sport și pentru fani. Și mă gândesc și la calitatea spectacolului. Vreau să le oferim un show pe cinste oamenilor care ne urmăresc de acasă din fața televizoarelor sau din tribune. Dacă vă mai apropiați, ar fi extraordinar pentru toată lumea”, a venit replica lui Rosberg.

Vettel i-a sugerat apoi să organizeze ziua porților deschise în garajul din Malaezia, în așa fel încât toată lumea să poată arunca o privire.

N. Rosberg: “Poți să vii dacă ții neapărat, putem să te invităm
S. Vettel: “Mulțumesc pentru invitație, chiar voi veni!”
N. Rosberg: “Vineri în Malaezia?
S. Vettel: “În sala inginerilor! La ședință! Voi fi acolo!”

Și a rămas cum au stabilit.

Nico Rosberg Vivian

Pilotul Mercedes AMG Petronas s-a întors în Europa pentru a petrece câteva zile cu soția însărcinată, Vivian, care va da naștere, în curând, unei fetițe. Mâine (sâmbătă), Rosberg va zbura spre Kuala Lumpur pentru un eveniment organizat de unul dintre sponsori.

Rosberg are și un mesaj pentru colegul și rivalul său, Lewis Hamilton. “Acum este 1-0 pentru Lewis, dar în Kuala Lumpur, voi întoarce scorul.” Rosberg le cere fanilor să-i țină pumnii în Malaezia.

Dați-ne un like pe Facebook și urmăriți-ne pe Twitter ca să fiți primii care află dacă Sebastian Vettel acceptă sau nu invitația lansată de Nico Rosberg.

Comentati?

Your email address will not be published.