Michael Douglas are un nou complice: G 63 AMG 6×6

,
2.01K 0

“Beyond the Reach” este noul film cu Michael Douglas și Jeremy Irvine în rolurile principale, dar și un al treilea personaj – impunătorul Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6.

Michael Douglas joacă rolul unui om de afaceri care intră într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica. Madoc, personajul interpretat de Michael Douglas, este un om de afaceri fără scrupule, care își abandonează ghidul în mijlocul deșertului după o ceartă în legătură cu moartea unui bătrân. Pentru Ben, ghidul, începe adevăratul test de supraviețuiere într-unul dintre cele mai nemiloase deșerturi din lume. Personajul interpretat de Michael Douglas este un răufăcător calculat, care îl urmărește pe Ben de la distanță pentru a se asigura că arșița deșertului „va rezolva problema”, dar ceea ce el nu știe este că totul se va transforma, mai devreme sau mai târziu, într-un joc de-a șoarecele și pisica.

Acțiunea se desfășoară în deșertul Mojave și este bazată pe cartea „Deathwatch” al lui Robb White, iar filmul va apărea în cinematografe începând cu 17 aprilie în Statele Unite.

7741930661723018

Partenerul de încredere al lui Madoc este mărețul Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6, care joacă un rol secundar, dar foarte important. Devine un infractor ca și Madoc, iar Ben se înspăimântă ori de câte ori vede monstrul cu șase roți la orizont. Evident, filmul este plin de suspans, o abordare modernă a filmelor din anii 1970 prin care se transmite un mesaj, vei plăti mai devreme sau mai târziu pentru tot ceea ce faci, bine sau rău.

G63 6×6 a fost un prototip, singurul de felul său, el fiind transportat de Mercedes-Benz pe un cargobot pănă la Houston și de acolo dus în New Mexico. Mercedes-Benz a trimis și un inginer german pentru a supraveghea mașina în timpul filmărilor. Mai mult decât atât, departamentul de producție a adăugat proiectoare, un compartiment pentru arme de foc, un espressor și un cuptor cu microunde.

 

Comentati?

Your email address will not be published.