Dacă Pullman-urile ar putea să zboare. Mercedes-Benz a desenat un elicopter Airbus EC145

,
2.02K 0

Nu suntem siguri că știați că Mercedes-Benz stilizează și elicoptere. Nici noi nu știam. Numele creației în cauză este EC145, un elicopter ediție specială cu motor biturbo, proiect dezvoltat prin bunăvoința departamentului de design al companiei Mercedes.

De la introducerea modelului EC145, Airbus a livrat, în întreaga lume, doar cinci unități ale elicopterului super luxos. Considerat apogeul stilului și exclusivității, EC145 este practic o limuzină Pullman cu aripi. Ok, nu aripi, ci elice.

airbus-3

Elicopterul primește o parte frontală specială și o paletă coloristică impresionantă cu o suprafață realizată la comandă, care, pe deasupra, mai și absoarbe șocul trenului de aterizare gen patină.

Creat de departamentul Mercedes-Benz Advanced Design din Como, Italia, interiorul se etalează îmbrăcat în acri întregi de piele fină și lemn. Fiecare elicopter EC145 prezintă spații de depozitare modulare, un sistem avansat de entertainment în timpul zborului și iluminare ambientală discretă. Un sistem avansat de pilot automat și navigație spațială, care se asigură că echipajul de zbor rămâne în permanență concentrat asupra mediului de operare, vin ca dotări standard.

airbus-mercedes-2

Airbus EC145 poate transporta până la șase pasageri, avînd locuri amplasate pe șine, ușor de reconfigurat pentru a răspunde unei arii largi de cerințe în timpul călătoriilor, de la vacanțe de familie până la călătorii de afaceri. Ușurința accesului și a ieșirii este asigurață de două uși cu clapetă.

Dacă chiar trebuie să întrebați, înseamnă că nu vi-l permiteți. Bine, fie! Prețurile pentru acest elicopter încep de la 8.5 milioane de dolari.

Comentati?

Your email address will not be published.