Urmărire ca în filme: un Mercedes furat urmărit de poliție ore întregi

Los Angeles, California
,
1.54K 0

Această cursă a durat ore întregi. Poliția californiană a urmărit un vehicul raportat ca fiind un Mercedes-Benz furat de la un rezident californian, prin Los Angeles și prin împrejurimile orașului. Urmărirea a demarat în cursul după-amiezei, când încă era lumină. Odată ce s-a întunecat, șoferul-hoț a stins farurile, iar identificarea poziției sale a devenit o misiune aproape imposibilă.

L.A.P.D. l-a urmărit ore bune pe șoferul care a luat niște decizii ieșite din comun pe autostradă. Suspectul neidentificat s-a plimbat de-a lungul bulevardului Granada Hills iar și iar, căutînd cu disperare un mod de a scăpa de urmăritori.

Urmărirea a părut, la un moment dat, un joc de-a prinselea, pentru că, deși suspectul era filmat din elicopter și totul era transmis în direct la televizor, polițiștii tot nu-l putea ajunge. În schimb, în tot acest timp, elicopterul poliției a menținut un reflector pe mașina care gonea prin Los Angeles.

Indiferent la ceilalți participanți la trafic, hoțul disperat a început să se rotească în cerc, parcurgînd mereu același traseu. Dar nici autoritățile n-au fost mai inspirate. De câteva ori, polițiștii care veneau din direcția opusă au ratat intercepția.

https://www.youtube.com/watch?v=VZ5jdIIdxS0

În cele din urmă, a fost blocat de o mașină sub acoperire care i-a tăiat calea din senin. Aceasta a fost imediat dublată de o mașină de poliție. Alte câteva vehicule ale poliției au înconjurat rapid Mercedes-ul furat. Suspectul a ieșit din mașină cu mâinile sus și s-a întins la pământ așa cum i s-a ordonat de către ofițerii înarmați și gata să tragă la nevoie.

Bărbatul a fost încătușat și dus la secție pentru a fi anchetat.

În cele din urmă, totul se întâmpla ca în filme în apropiere de Hollywood.

Comentati?

Your email address will not be published.