Câmpuri de lavandă și un Mercedes-Benz 300 SL Roadster

,
1.41K 0

Faceți cunoștință cu Olivier Cresp, maestru parfumier. Este unul dintre cei cinici maeștri care au creat noile parfumuri Mercedes-Benz. Pentru el, aromele fac parte din viața lui. Fiecare miros este o amintire, o emoție, o călătorie.

Parfumurile Mercedes-Benz sunt realizate de experți cu decenii de experiență în domeniu și cu un talent indubitabil în a combina esențele.

Mercedes-Benz 300 SL Roadster (4)“Mirosul ierbii este mirosul copilăriei mele. Tatăl meu aducea multe mostre acasă, seară de seară. Pe când eram copil, visam să devin parfumier”, își amintește Olivier Cresp, în timp ce își conduce mașina clasică, un Mercedes-Benz 300 SL Roadster, de-a lungul străduțelor înguste din satul natal, medievalul Grasse, din sudul Franței.

Dar ce se ascude dincolo de stricla roșie din Colecția VIP Club, care poartă eticheta Infinite Spicy by Mercedes-Benz label? Mergînd pe urmele creatorului său, pătrundem într-o lume în care istoria și prezentul se întrepătrund, penru a crea o nouă dimensiune.

“Îmi place să lucrez cu ceva ce există deja. Nu-mi place să lucrez cu lucruri abstracte. În parfumeria mea, îmi place să combin produse, ingrediente care îmi plac mie sau pe care le adoram în copilărie”, spune maestrul parfumier, în timp ce testează tot ce îl înconjoară, de la iarba proaspătă din Provence și fructele exotice din piața de fructe.

Mercedes-Benz 300 SL Roadster (7)

În căutarea aromei perfecte, Olivier Cresp conduce Mercedes-ul printre câmpuri de lavandă din zona Provence-Alpi-Coasta de Azur.Mercedes-Benz 300 SL Roadster (6)

“Trebuie să fiu diferit atunci când creez o aromă. Dacă încerc să urmez tendințele pieței, sunt pierdut. Așa că trebuie să vin cu ceva nou”, este planul maestrului.

Pentru parfumul Infinite Spicy, rezultatul este o aromă nici atipică, nici conservatoare, oarecum profundă, modernă și sexy, cu o amprentă gurmandă, dar fără a fi dulce. Infinite Spicy este o tartă cu fructe și esențe picante, ezitînd între prospețimea piperului negru, a nucșoarei și căldura notelor lemnoase de chihlimbar.

Addictive Oriental by Alberto Morillas, Black Leather by Honorine Blanc, Energetic Aromatic by Annie Buzantian și Pure Woody by Harry Fremont sunt celelalte parfumuri care fac parte din colecția exclusivistă Mercedes-Benz.

Sursă: Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.