SPIONAJ: Mercedes GLC Coupe 2017 în versiunea AMG Line

,
1.5K 0

Mercedes a început testele cu versiunile de pre-producție ale modelului Mercedes GLC Coupe 2017. Vedeți aici un GLC 450 AMG Sport Coupé dînd ture pe șosea.

2015 a fost anul SUV-urilor după o grămadă de lansări, de la GLE și GLE Coupe și până la GLC și GLS. Iar ritmul nu este menit să încetinească. Mercedes are deja un program aglomerat, punînd la cale lansarea noului său GLC Coupe.

Mercedes ne-a pregătit pentru liniile armonioase ale noului său SUV în luna aprilie, atunci când a prezentat Conceptul GLC Coupe Concept la Salonul Auto de la Shanghai. Din profil, GLC Coupe nu poate fi confundat cu nimic atlceva decât un SUV coupe în toată regula, inclusiv când vine vorba despre acoperișul alungit care coboară cursiv către partea posterioară sculptată într-un mod splendid. În stilul Clasei C Coupe, design-ul stopurilor îl imită pe cel de la S-Class Coupe, cu benzile sale superioare cu thenologie LED care joacă rolul semnalizatoarelor.

Acest prototip este o versiune de test a Mercedes-ului GLC 450 AMG Sport, a cărui identitate este clară grație design-ului țevilor de evacuare, a jantelor și a spoiler-ului posterior. Sub capotă, se află deja cunoscutul motor biturbo de 3,0 litri cu șase cilindri în linie, capabil să dezvolte 365 CP.

Mercedes-GLC-450-AMG-Coupe-005

Momentul exact al lansării GLC-ului Coupe nu este deocamdată cunoscut. Bănuim că noul model va fi atracția principală a unuia dintre saloanele auto programate pentru prima jumătate a anului 2016. Așa că singurele locații viabile sunt Salonul Auto NAIAS de la Detroit, cel de la Geneva sau cel de la Beijing.

Foto: AUTOMEDIA

 

Comentati?

Your email address will not be published.