BMW X2 iese la iveală – primele fotografii spion

,
1.8K 0

BMW a dat lovitura cu al său X6, primul SUV coupe din istorie. Povestea de succes se va repeta și în partea inferioară a gamei, odată cu adăugarea mai micului BMW X2, derivat din noul X1 cu tracțiune față.

X6 era deja super popular atunci când BMW X4 și-a făcut apariția pe piață și a atins o cotă asemănătoare de popularitate. În 2017, vehiculul în privința căruia existau până acum doar zvonuri, X2, va vedea, în sfârșit, lumina zilei, alăturîndu-se modelului X1 la baza gamei de SUV-uri de la BMW.

Așa cum era de așteptat, X2 folosește platforma modulară UKL, care se află deja la baza BMW-ului X1, dar și a Seriei 2 Active Tourer, și a MPV-urilor cu 7 locuri Seria 2 Gran Tourer. Viitorul X2 va avea parte de noua gama complexă de motoare pe motorină și pe benzină, cu trei și patru cilindri, care au la bază filosofia modulară a cilindrului unic de 500cc.

Spy-Shots of Cars BMW X2

Spectrul de putere se va încadra între 136 și 231 CP, motorul turbo de 1,5 litri cu trei cilindri cunoscut de la familia Mini aflîndu-se în prim plan. Pe langa modelele standard cu tracțiune fata, coupe-ul bavarez va fi oferit și cu popularul sistem de tracțiune integrală xDrive. Și o versiune M mai puternică se va alătura gamei mai târziu, pe parcursul ciclului de viață al modelului.

Dacă până acum, toate informațiile referitoare la X2 au fost catalogate drept simple speculații, dezbaterile au luat sfârșit, pentru că fotografii noștri spion au reușit să surprindă noul BMW X2 testînd pe drumurile publice. Primele fotografii spion apărute vreodată arată o prezență extrem de agresivă și un profil familiar, nu total schimbat față de modele mai mari care se vând pe bandă rulantă, X4 și X6.

Spy-Shots of Cars BMW X2

Debutul public ar trebui să aibă loc spre finele anului viitor, primul concept care face aluzie la design-ul modelului X2 fiind așteptat să-și facă apariția la Geneva, în martie 2016.

Comentati?

Your email address will not be published.