Record de producție pentru o legendă: 20.000 de G-Class în 2016
, / 600 0

Record de producție pentru o legendă: 20.000 de G-Class în 2016

SHARE
Home Mercedes-Benz G-Class Record de producție pentru o legendă: 20.000 de G-Class în 2016

Mercedes-Benz a atins un record de producție pentru legenda sa off-road, cu 20.000 de exemplare G-Class fabricate în 2016, în premieră în istoria de 37 de ani a modelului. Legendarul G-Class este produs pentru Mercedes-Benz la uzina Magna Steyr din Graz, Austria, începând cu 1979.

Legendarul G-Class este produs pentru Mercedes-Benz la Magna Steyr din Graz, Austria, încă din 1979 și continuă să fie extrem de popuar în rândul clienților. Peste un sfert de milion de vehicule a fost livrat clienților de când G-Class a venit pe lume.

Modelul G-Class care a stabilit recordul acestui an este unul deosebit. Acest Mercedes-AMG G63 alb vine cu diverse dotări “designo manufaktur”, cum ar fi vopseaua aplicată manual “designo mystic white bright” și interiorul îmbrăcat în piele designo realizat în cadrul cusătoriei companiei.

“Individualizarea și optimizarea continuă a modelului G-Class sunt cele care contribuie la succesul uriaș al legendarului automobil original, care nu face niciun compromis, nici în zilele noastre, nici când vine vorba de off-road,” spune Dr. Gunnar Güthenke, șeful diviziei de produse off-road de la Mercedes-Benz. “Producția celor 20.000 de modele G-Class într-un an confirmă cererea mare pentru acest model și, de asemenea, caliatea vehiculelor noastre, care este profund apreciată de clienții noștri. Sunt încântat ș mândru că unii dintre angajații noștri se află în echipă de când aceasta a fost fondată, acum 37 de ani.”

Legendarul G-Class de la Mercedes va fi înlocuit de o nouă generație în 2018. Noul model va fi construit pe o platformă complet nouă, fiind mai lat și mai ușor. Noi motoare, inclusiv cele mai recente unități cu șase cilindri în linie vor fi prezente în compania sistemelor de asistență de ultimă oră, preluate de la E-Class și S-Class. CITIȚI AICI MAI MULTE DESPRE G-CLASS.

Comentati?

Your email address will not be published.